IP-konference

Hos os finder du konferencetelefoner fra Yealink, som vi har testet hos os selv og vores kunder. Lyden på de udvalgte modeller er meget stabil og i High Definition og så er brugevenligheden høj.


I denne kategori finder du de udvalgte modeller og lidt om fordelene ved konferencetelefoner.


 

Hent one-pager med info og priser
Yealink SIP-CP960 Inkl. 2 Trådløse Mikrofoner

Yealink SIP-CP960 Inkl. 2 Trådløse Mikrofoner

  5” touch display


  HD lyd


  Andriod styresystem


  Skype for business


Pris: 4.917 kr.

 Yealink CP920

Yealink CP920

  3,1” touch display


  HD lyd


  3 Indbygget mikrofoner


Pris: 2.937 kr.


 

IP-konference - dit virtuelle mødelokale

IP-konference - dit virtuelle mødelokale

 


Spar tid og hold møder lige der hvor du er


Forestil dig hvor meget tid du kunne spare ved ikke at skulle køre til og fra møder, men at du i stedet kan holde møder direkte fra din arbejdsplads, dit hjem eller på farten med kollegaer og samarbejdspartnere fra hele landet, og endda hele verden.


Med en konferencetelefon er det muligt og du gør dine møder mere effektive, og knapt så tidskrævende, samtidig med at du giver dine kunder og samarbejdspartnere en god og professionel oplevelse.


Kraftfuld lyd og brugervenlighed


Yealink konferencetelefoner sikrer dig kraftfuld og ren lyd i High Definition, der giver dig, og dem du snakker med, en ren lyd uden skrat og støj. Noise Proof teknologien tilpasser sig de andre lyde i rummet, og sikrer at samtalen ikke bliver ”forurenet” af baggrundsstøj.


Konferencetelefonen er egnet til møder med 1-20 deltagere og den tilpasser sig til det rum, som du sidder i. Det betyder at der ikke er nogle af deltagerne, der ender i en død zone, og derfor ikke kan høres.


Med nogle af modellerne følger der ekstra/eksterne trådløse mikrofoner/højtalere med, så lyden forbedres og forstærkes ved for eksempel et større konferencemøde.


Er du i tvivl?


Vi har et udvalg af konferencetelefoner fra Yealink, som er utroligt driftssikre og nemme at betjene. Du kan nemt koble enten PC eller mobil til telefonen gennem USB og Bluetooth. Bruger du Skype for Business? På flere af vores Yealink-modeller kan du logge direkte på din Skype-bruger og ringe fra den.


Uanset hvilken model du vælger, giver vi dig grundig vejledning i, hvilke funktioner den har og hvordan du får det optimale ud af den.

Kontakt os