Vi passer godt på din data

Cookie- og Privatlivspolitik

Cookie- og Privatlivspolitik

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:


C-Solution ApS


Krøyer Kielbergs Vej 3, 3 tv.


8660 Skanderborg


Telefon: 76 500 600
Email: support@c-solution.dk


Introduktion
C-Solution er dataansvarlig, og vi sikrer at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med loven.


Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af vores annoncer og nyhedsbreve. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet.


Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.


Cookies
Vores website anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.


Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.


Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering


Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.


Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:


Facebook Pixel


Denne løsning giver os mulighed for retargeting - muligheden for at annoncere direkte til dig, når du er på Facebook. På baggrund af interesse ved besøg på vores website har vi muligheden for at lave målrettede annoncer til dig.


Google Analytics


Vi bruger Google Analytics til at analysere hjemmesidens ydelse. Disse cookies sporer statistikker såsom hvor længe du besøger hjemmesiden og de sider, du besøger, så vi kan fortsætte med at producere spændende indhold.


Du kan ikke identificeres personligt på grundlag af disse oplysninger.


Statistik-data gemmes i 50 måneder.


Vi deler oplysninger om din brug af vores hjemmeside med Google. Google kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. 


Mailchimp, nyhedsbrev


Vi bruger MailChimp som databehandler for at gemme dine indsendte oplysninger: dit navn, virksomhed og din e-mailadresse når/hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.


Vi bruger disse cookies til at udvide vores viden om hjemmesidens og nyhedsbrevenes udbytte. Vi vil dog slette dine data efter xx måneders ikke-aktivitet.


Personoplysninger


Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.


Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent og øvrig brug af services – altså oplysninger du selv indtaster f.eks. navn, virksomhedsnavn, e-mail eller telefonnummer.


Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer og e-mail. Det vil typisk være i forbindelse med at du booker et møde, benytter vores kontaktformular eller tilmelder dig vores nyhedsbrev.


Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.


Skriv noget ind om RISMA her og hvordan vi skaber sikkerhed


Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev eller ringe dig op såfremt du har bedt om dette.


Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.


Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.


Her kan vi sætte ind hvilke programmer vi bruger og hvor længe vi opbevarer data derfra. Vi kan også bare lade være…


Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering, udsendelse af nyhedsbreve samt muligheden for at se aktiviteten på vores website og dermed forbedre den og dermed din oplevelse.


Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.


Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.


Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes.


Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.


Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til mfo@c-solution.dk.


Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. 


Mere information
Hvis du har yderligere spørgsmål eller anmodninger vedrørende cookies eller fortrolighedspolitikken, kan du kontakte os på mfo@c-solution.dk eller 69 15 00 08.

Kontakt os