Roesgaard & Partners

 


 


 


 


 


 

"På selve opstartsdagen stod der 5-6 medarbejdere fra C-Solution klar, på vores kontor, til at hjælpe os i gang. De udfordringer, der var, blev hurtigt klaret og vi følte os i trygge hænder"

En kombination af IP- og mobiltelefoni

En kombination af IP- og mobiltelefoniSådan fortæller Jesper Lynge Thomsen. Jesper er IT-ansvarlig hos revisionsfirmaet Roesgaard & Partners i Horsens - den hurtigst vækstende virksomhed i sin branche i Jylland.


De 83 kollegaers behov for at få en ny løsning, som følger med deres vækst og behov for fleksibilitet, var ikke til at komme uden om. Deres valg faldt heldigvis på os som deres Flexfone-forhandler.


Jesper og hans kollegaer bruger en kombination af bordtelefon/IP-telefon og mobiltelefoner, da de har behov for at kunne være på farten og stadig have deres telefonsystem med i lommen, når de er ude ved kunderne - det har de mulighed for med MyFone app´en. Og som Jesper siger:


"Det gode ved app´en og Myfone-siden er, at de ligner hinanden. Så hvis man kender det ene, kender man også det andet".Kontakt os