Teaterhotellet i Horsens

 


 


 


 

Ikke en helt almindelig løsning

Ikke en helt almindelig løsning

Sådan sagde Frank Panduro, ejer af Teaterhotellet i Horsens, da vi i sidste uge var færdig med installation og opstart af deres nye løsning.


Men løsningen er ikke helt almindelig... For udover en standard Flexfone-løsning til intern og ekstern telefoni, så er hotellets elevatorer, dørtelefon og brandalarm også koblet op på deres telefonsystem.


Rent praktisk betyder det for eksempel at hvis du en dag er gæst på hotellet, og skulle få behov for det, så kan du få direkte kontakt til receptionisten, hvis du oplever problemer i hotellets elevatorer. Og hvis du efter en god aften kommer lidt sent hjem til hotellet, kan receptionisten lukke dig ind gennem hovedindgang med få tryk på sin mobiltelefon.


Uanset om du hviler på hotelværelset, nyder solen på den hyggelige træterrasse eller sidder i den store, bløde hvide sofa ved receptionen så har vi også sørget for at du har en stabil og hurtig internetforbindelse.


Så hvis du en dag får mulighed for det, så besøg Teaterhotellet. Ikke bare fordi at deres telefoni og IT er helt tip top, men fordi det er et virkelig hyggeligt sted, med rigtig god stemning, i hjertet af Horsens!

 


 


 


 


”Det er sejt at der ikke er en bindings-periode. Det betyder at man stoler på sit produkt”


 


 


 


 


 

Kontakt os