Din virksomhed i skyen

Cloud er i dag et af de mest brugte ord indenfor IT – Alle taler om Cloud, men hvad er Cloud?


Hos C-SOLUTION forholder vi os til Cloud i den forstand, at man flytter driften af sine aktiviteter væk fra eget udstyr hvilket gør, at man fjerner behovet for servere lokalt i virksomheden.


Du har samme funktionalitet som før og kan tilgå dine data og filer fra alle steder i verden.


Vi opererer med flere løsninger – herunder Hosted Citrix, Hosted RDS & Virtuelt Datacenter. Uanset hvilken løsning, der passer bedst til din virksomhed, så er sikkerhed og funktionalitet grundstenene, for de løsninger vi laver.


 

Citrix

Citrix

Læs mere
Remote Desktop Service

Remote Desktop Service

Læs mere
Cloud Hosting

Cloud Hosting

Læs mere

Vibeke Hall

Ravning Børste- & Maskinfabrik A/S

Ved C-SOLUTION bliver man ikke stoppet i en ”kasse” som C-kunde, og får service derefter, men man bliver lyttet til som en individuel og vigtig kunde uanset størrelse på engagementet. Vi oplever dygtige, kompetente medarbejdere som altid er hurtige til at hjælpe med akutte problemer. Vi vil til enhver tid anbefale C-SOLUTION.

Chris Frandsen

eurodan-huse

Hos eurodan-huse dækker vi hele landet med salgskontorer på 8 lokationer. Vi følte derfor, at vi havde brug for større sikkerhed i form af oppetid og redundans, og at vi var alt for sårbare ved at hoste egen løsning centralt. Grundet den gode service vi kendte fra vores teleløsning, var C-SOLUTION det naturlige valg. Vi fik i samarbejde med C-SOLUTION lavet en fremtidssikret og skalérbar løsning, som har nedbragt tiden til servervedligehold markant.

Marco Loftager

Skærbækcentret

Da vi skulle ændre vores serveropbygning fra intern til ekstern, var valget nemt for os. Vi ved at C-SOLUTION knokler på, indtil de er i mål.”

Troels Vang Jensen

ICT Logistics

Vi er glade for valget af C-SOLUTION, der i dag administrerer vores internet, netværk, cloud løsning (Citrix og Office365) og telefoni. Vi behøver kun at kontakte C-SOLUTION for at få eventuelle udfordringer løst og resten er op til dem. De har altid levet op til vores forventninger og yder behagelig og kompetent service.

Cloud

Cloud

Hvad er Cloud?
Rent praktisk betyder ”Cloud Computing”, at du køber/lejer lagerplads på store fysiske servere, der er placeret forskellige steder i verden. Du har altså ingen fysisk server i din egen virksomhed.


Dine IT-løsninger kan derfor relativt nemt skaleres op og ned efter behov og kan udbygges efter din virksomheds behov her og nu – men også på sigt.


Eksempler på software og apps, der ligger i skyen, kan være programmer og applikationer fra Microsoft eller Google – eller adgangen til virksomhedens drev, du nemt kan koble dig på, uanset om du sidder på hjemmekontoret, i lufthavnen eller på den anden side af jorden. Det eneste det kræver er, at du har adgang til internettet og en PC.


Du betaler kun for det, du har behov for
I og med at du kan udbygge løsningen efter behov og vækst i din virksomhed, sikrer du også, at du ikke betaler for mere, end hvad du har brug for. Ofte er betalingen abonnements- eller licensbaseret og tilpasses efter hvor mange medarbejdere I er og hvor mange, der skal have brugeradgang, administratoradgang osv.


Vi benytter uden tvivl de bedste produkter på markedet. Vi går op i kvalitet, sikkerhed og stabilitet for vores kunder.

Vi benytter de bedste produkter på markedet

Har du prøvet at miste din PC?

Har du prøvet at miste din PC?

Enten til en tyv eller et nedbrud?
Hvis du nogensinde har oplevet at miste en computer, enten fordi den blev stjålet eller brød sammen, så ved du også hvor frustrerende det er at miste alt indhold, som du har arbejdet på eller gemt over længere tid.


Når du opbevarer dine programmer, filer, apps og data i skyen, så fjerner du risikoen for at miste værdifulde dokumenter, filer og billeder, hvis noget bryder sammen eller bliver stjålet. Alt hvad du gemmer i skyen, bliver i skyen – uanset hvad der sker med din PC, tablet eller telefon.


Tab kan have store konsekvenser
For mange virksomheder kan tab af filer og dokumenter betyde store konsekvenser både økonomisk og tidsmæssigt og derfor vælger flere og flere virksomheder at lagre software og filer i skyen.


Udover sikkerhed giver det også en stor fleksibilitet i forhold til at kunne tilgå dine data fra alle steder i verden og muligheden for at udbygge Cloud-løsningen efter behov og vækst.


Sidst, men ikke mindst, så giver Cloud-løsningen dig også en sikker opbevaring af alle dine vigtige data, som skal beskyttes mod hackere, datalæk m.m.. Du får mulighed for at styre hvilke medarbejdere, der har adgang til de forskellige data i din virksomhed.

C-SOLUTION kan sammensætte den perfekte løsning til dig og din virksomhed. Du kan finde vores kontaktinformationer lige her. 

Kontakt

luk C-solution form
Spørgsmål?

Skriv direkte til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os på 76 500 600.