Hosted Citrix

Har din virksomhed behov for at samle alle IT-systemer i én løsning i skyen? Så kan Hosted Citrix være en oplagt mulighed, hvor du får adgang til et fjernskrivebord, du kan tilgå uanset hvor du er.


Herunder kan du læse lidt mere om, hvad Hosted Citrix er og hvilke fordele der er ved at vælge den løsning.


Vores dygtige og certificerede kollegaer sidder klar til at vejlede dig i valget af din Cloud-løsning og du er meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dit projekt og behov.

Hvad er Hosted Citrix?

Hvad er Hosted Citrix?

Citrix er en tjeneste, der kan give dig adgang til din virksomheds software fra flere platforme - uafhængigt af din lokation.


Du kan få adgang til dit fjernskrivebord uanset hvor i verden, du befinder dig. Så længe du har adgang til internet, så har du adgang til dine programmer, apps og data.


Det betyder f.eks. at du altid kan tilgå dine filer og apps fra hjemmekontoret, når du er på forretningsrejse eller sidder hos en kunde.


Det gør det nemt og fleksibelt for dig, da du altid har adgang til de arbejdsfiler, som du og dine kollegaer arbejder på. På den måde kan I også arbejde sammen om projekter, uden at skulle sende filerne frem og tilbage til hinanden.


Driftssikkerhed og med løbende back-up
Citrix har et tæt samarbejde med Microsoft og resultatet er en driftssikker platform med mange muligheder for at få en fjernskrivebords-løsning.


Når du har en Hosted Desktop, som fjernskrivebord også kaldes, så er du desuden sikret konstant back-up af dine filer. Så længe du gemmer dine arbejdsfiler, dokumenter osv. i skyen, i stedet for lokalt på din computer, så er de sikret - også selvom din PC skulle bryde sammen eller blive stjålet.


Vi sørger for alt andet
Som Cloud-kunde hos os skal du hverken bekymre dig om teknik, oppetid, nedbrud og sikkerhed. Vores dygtige team sørger for at overvåge og vedligeholde din løsning, så du ikke skal bekymre dig om noget.


Som kunde hos os er du desuden garanteret et dygtigt hold, som altid er opdateret på din løsning, har de nødvendige certificeringer og er uddannet i at opbygge og varetage de produkter og services, som vi udbyder.


Vi varetager alle steps i konverteringen og opsætningen af din Hosted Desktop løsning, og vi guider og underviser dig, så du er helt tryg ved at skulle bruge dit nye fjernskrivebord.


Du får service og support løbende og efter behov og vores IT- og supportafdeling sidder klar alle ugens hverdage, til at svare på dine spørgsmål.


Vi tilpasser Citrix-løsningen til dig
Hos C-SOLUTION har vi i samarbejde med Curanet/Zitcom en Hosted Citrix, som giver dig gode muligheder for et Citrix-produkt, der kan tilpasses til din virksomhed uanset størrelse og antallet af brugere.


Du får en løsning, som passer til dit behov her og nu - men vi tager også altid en grundig snak med dig, i forhold til forventninger til fremtidig vækst. Det gør vi for at lave et fjernskrivebord til dig, som også kan udvides hvis du får flere kollegaer, behov for mere opbevaring osv.

Hvad koster det?

Hvad koster det?

Med en Hosted Citrix-løsning gennem os undgår du overraskelser fra måned til måned - prisen er nemlig fast og altid den samme. På den måde får du ikke ubehagelige overraskelser, uforståelige gebyrer m.m. fra måned til måned.


Din pris er desuden inkl. support og løbende opdateringer, så du altid er sikret den sidste nye version og mulighed for support, hvis du skulle have spørgsmål.


 orange streg  Brugerpris: 500 kr./md.


 orange streg  App server: 1.500 kr./md.


 orange streg  SQL database: 200 kr./md.


Vil du læse mere om vores andre Cloud-løsninger til din virksomhed? Så kan du læse mere om RDS - Remote Desktop Service her og Virtuelt Datacenter lige her

Kontakt

luk C-solution form
Spørgsmål?

Skriv direkte til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os på 76 500 600.