Cloud Hosting

Har din virksomhed et fysisk on-premise server set-up, som I er glade for, men ønsker at flytte ud af huset?


Så kan en Cloud Hosting være en god løsning. Her har du stadig fuld kontrol og alverdens muligheder samtidig med, at du får frigivet en masse tid, da du ikke længere selv skal stå for fejlsøgning, vedligehold osv.


Vores dygtige team af erfarne og certificerede kollegaer sidder klar til at vejlede dig. Hvis du ikke finder svaret her, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Hvad er Cloud Hosting?

Hvad er Cloud Hosting?

Løsningen med Cloud Hosting er en måde at flytte din virksomheds eksisterende fysiske server-setup ud af huset samtidig med, at du beholder alle de muligheder, du kender fra dit fysiske serverrum (on-premise) i virksomheden.


Med Cloud Hosting har du stadig mulighed for at ændre, slette, tilgå og lave opsætningen på din server.


Når du flytter din lokale on-premise serverløsning til en virtuel serverløsning, så bliver der frigivet en masse tid til dig og dine kollegaer, hvor I ikke længere skal varetage vedligeholdelse, udvikling, fejlsøgning osv. på jeres lokale serverløsning.


Det er derfor ikke længere et krav, at I har de nødvendige kompetencer i virksomheden, da vi kan overtage alt ansvaret omkring vedligehold og support på datacenteret.


Fuld kontrol og lavere omkostninger
Fordelen ved Cloud Hosting, fremfor et fysisk set-up i din virksomhed, er at det er langt mere fleksibelt, driftssikkert og billigere, da du ikke selv skal stå for hverken at vedligeholde, opbevare eller opdatere en fysisk server. Samtidig får du alverdens muligheder for at udbygge og skalere op og ned efter dit behov i virksomheden.


En anden fordel ved Cloud Hosting er også, at mange af de udbydere, som vi samarbejder med og benytter, ofte har mange datacentre til rådighed.


Helt praktisk betyder det for dig, at hvis et af datacentrene svigter, så tager et anden over. Du kan derfor have god ro i maven og vide, at du altid vil have adgang til dine data


Tilpasset til din virksomheds behov
Herunder ser du nogle af de muligheder, som vi har mulighed for at hjælpe dig med. Vi tilpasser løsningen præcis til din organisation.


orange streg Amazon Web Services
orange streg Microsoft Azure
orange streg Virtuelt datacenter via enten Curanet/Zitcom eller Cloud Factory

Er det tid til at skifte til Cloud Hosting?

Er det tid til at skifte til Cloud Hosting?

Trænger hardwaren i dit nuværende fysiske serverrum snart til en opdatering, står du overfor en vækst i din virksomhed som kræver, at dine servere skal bruge flere ressourcer eller bliver der brugt alt for meget tid internt på at vedligeholde jeres nuværende set-up? - så er det værd at overveje, om Cloud Hosting skal tænkes ind i jeres set-up.


Lad os hjælpe dig videre
Det kræver viden, ressourcer og tid at finde frem til den rigtige løsning, som løser jeres behov her og nu - men som også kan vokse i takt med at din virksomhed og behov vokser og udvikler sig. Og vi vil meget gerne hjælpe dig i den proces.


Vi laver gerne en uforpligtende gennemgang af din nuværende løsning, samt et oplæg til en optimering ved udflytning til Cloud Hosting, så du kan få et bedre overblik over dine muligheder.


Din eksterne IT-afdeling
Hos os får du adgang til et hold af dygtige IT-folk, som er specialiseret inden for hver deres område. De er hele tiden opdateret på, hvad der rører sig inden for Cloud-løsninger, Datacentre og IT-sikkerhed. De har de nødvendige kompetencer, certificeringer og bliver løbende uddannet, for at være godt rustet til at hjælpe vores kunder med skræddersyede løsninger og høj IT-sikkerhed.


Kontakt os i dag for en uforpligtende snak med vores dygtige IT-folk.

Kontakt

luk C-solution form
Spørgsmål?

Skriv direkte til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os på 76 500 600.