Remote Desktop Service

Har du behov for at samle din virksomheds IT-systemer i en let tilgængelig løsning? Så læs mere om RDS - Remote Desktop Service herunder.


Vores dygtige team af erfarne og certificerede kollegaer sidder klar til at vejlede dig i valget af den rigtige Cloud-løsning til dig og din virksomhed.


Hvis du ikke finder svaret her, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Hvad er Remote Desktop Service / RDS?

Hvad er Remote Desktop Service / RDS?

Remote Desktop Service kender du måske bedre som fjernskrivebord eller arbejdsskrivebord.


Det minder på flere måder om Hosted Citrix – men RDS giver ikke helt så mange muligheder for at håndtere din løsning som Hosted Citrix gør.


Du får stadig et fjernskrivebord, som du har adgang til, uanset hvor i verden du befinder dig - så længe du har adgang til internettet.  Det giver dig frihed og fleksibilitet hvor du kan arbejde fra hjemmekontor, på forretningsrejser eller fra din arbejdsplads og altid have adgang til alle dine filer, mail og dokumenter.


Større sikkerhed med et fjernskrivebord
Fjernskrivebordet / RDS fungerer på samme måde som skrivebordet på din PC - blot hvor du har adgang til det, uanset hvor du befinder dig - og uanset hvilken PC du bruger.


Derudover er det langt mere sikkert, da der laves back-up af alt indholdet på fjernskrivebordet. Du undgår derfor risikoen for at miste vigtige og fortrolige filer og indhold.


Remote Desktop Service er en billigere løsning end Citrix, men kan for mange sagtens opfylde behovet for at få virksomheds set-up lagt i skyen og dermed undgå fysiske servere i din virksomhed.


Har du lavet en gennemgang af dit nuværende set-up?
For at kunne vælge mellem Hosted Citrix eller Remote Desktop Service, er det nødvendigt at du får en gennemgang af dit nuværende set-up, samt en snak om fremtidige tanker og ønsker til din løsning.


Det er vigtigt for os, at du får en løsning, der løser dine behov her og nu – men at du også er sikret en løsning, som kan følge med vækst og mål for de kommende år.


Din Cloud løsning skal gerne kunne tilpasses løbende, hvis du får flere kollegaer, behov for mere dataplads osv.


God service, hurtig respons og dygtige folk
Som kunde hos os er du altid garanteret god service og support med korte respons- og svar tider.


Vores dygtige team af erfarne og certificerede IT-folk sørger for at overvåge og vedligeholde dine produkter og services, så du ikke skal koncentrere dig om teknik, sikkerhed eller oppetider – det sørger vi for, så du kan koncentrere dig om dit arbejde.


Vi sørger altid for, at du får en god overgang til din nye løsning, hvor vi sikrer, at alt det tekniske er sat rigtigt op. Du får grundig vejledning og undervisning i, hvordan du får det optimale ud af din Cloud-løsning.


Skulle du få spørgsmål eller brug for support, har du adgang til vores dygtige IT- og supportafdeling, som sidder klar til at hjælpe dig.

Hvad koster det?

Hvad koster det?

Med en Remote Desktop-løsning gennem os undgår du overraskelser fra måned til måned - prisen er nemlig fast og altid den samme.


Din pris er desuden inklusiv support og løbende opdateringer, så du altid er sikret den sidste nye version og mulighed for support hvis du skulle have spørgsmål.


 orange streg  Brugerpris: 400 kr./md.


 orange streg  App server: 1.500 kr./md.


 orange streg  SQL database: 200 kr./md.


Er du i tvivl om Remote Desktop Service er den rigtige Cloudløsning og fjernskrivebord til din virksomhed?


Så er du altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak. Du kan også læse om vores andre Cloud-muligheder; Hosted Citrix og Virtuelt Datacenter.

Kontakt

luk C-solution form
Spørgsmål?

Skriv direkte til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os på 76 500 600.