Telefoni til alle erhverv

Med en skræddersyet teleløsning fra C-SOLUTION er hele dit kontor- og kundenetværk altid med i lommen, når du er på farten eller arbejder fra skiftende lokationer. Alle i virksomheden kan kommunikere på samme frie og fleksible måde, uanset om de arbejder i samme afdeling, er på farten eller på hjemmekontor.

Vores fleksible mobil- og IP-teleløsninger letter dit arbejde, og giver dine kunder en endnu bedre oplevelse, når de ringer til dig. Du får et overskueligt overblik over telefonkøerne samt nem adgang til aflytning af telefonsvarebeskeder fra både kunder, samarbejdspartnere og kollegaer. Du får mulighed for nem omstilling, speaks, telefonkøer, statistik, fuldt overblik over kollegaer og meget mere - uanset størrelsen på din virksomhed, både nationalt og internationalt.

Erhvervstelefoni

Med en skræddersyet erhvervspakke på telefoni fra C-SOLUTION har du altid hele dit kontor- og kundenetværk til din rådighed. Er du på farten eller arbejder fra skiftende lokationer, kan du have hele din teleløsning på mobilen. Du får et overskueligt overblik over telefonkøerne samt nem adgang til aflytning af telefonbeskeder fra både kollegaer, kunder og samarbejdspartnere.
Vi er en uafhængig forhandler og kan derfor altid tilbyde dig et stort udvalg af forskellige løsninger fra de bedste udbydere på markedet.

Mange forbinder erhvervstelefoni med brugen af bordtelefoner – og den mulighed har du stadig. Vi har et stort udvalg af bordtelefoner fra Yealink, som er meget brugervenlige og hurtige at betjene. Derudover har du også altid adgang til din IP-løsning via en softphone, som du tilgår via din browser. Herfra har du adgang til køer, omstilling, kollegaoversigt og meget mere.

Microsoft Teams

Med Microsoft Teams kan du holde virtuelle møder med kollegaer, kunder og samarbejdspartnere i både ind- og udland. Vi kan lave et specialdesignet møderum til dig, hvor både skærm og lyd er i højeste kvalitet. Det giver både dig og den du holder mødet med en super professionel oplevelse.
Med et Microsoft Teams møderum fra C-SOLUTION investerer du i et fysisk set-up, som på sigt vil spare dig en masse i både tid og rejseomkostninger.

Internationale Teleløsninger

Hos C-SOLUTION har du også muligheden for at koble din virksomheds udenlandske afdelinger, eller søsterselskaber, sammen med dine danske afdelinger. Ved at samle alle afdelinger, nationale som internationale, i samme teleløsning, bindes virksomheden sammen og gør kommunikationen endnu mere enkel og nær. Når alle medarbejdere er forbundet i samme teleløsning, har alle samme funktioner og alle kollegaer er nemt tilgængelige i systemet.

Speak

Når dine kunder ringer til virksomheden, er det en god idé at byde dem velkommen med en professionel speak. Brug kundens ventetid i telefonkøen fornuftigt og informér f.eks. om åbningstider eller brug din speak som målrettet markedsføring. Du kan indtale dine speaks selv, eller få adgang til et stort udvalg af professionelle speakere, som indtaler dine speaks, på det sprog du ønsker. Produktionstiden er kort og du får leveret filer, der er klar til brug.

Vi benytter de bedste løsninger på markedet

Uoverskuelige regninger og overfaktureringer gjorde, at vi havde brug for en ny teleløsning. Vi faldt over en løsning fra Flexfone og blev henvist til C-SOLUTION – en henvisning som i mange henseender har været utrolig givtig for vores forretning. Vores samarbejde med C-SOLUTION er siden udbygget og vi modtager altid et højt serviceniveau ud over det forventede.

Chris Frandsen

EURODAN-HUSE