På tværs af landegrænser

Har du kollegaer i andre lande, som skal være en del af jeres samlede teleløsning? Eller ønsker du blot at have udenlandske hovednumre, som virker mere trygt og professionelt for dine internationale kunder og samarbejdspartnere? Så har vi god erfaring med oprettelse og drift af både fastnet- og mobilnumre. Kontakt os for mere information.

Internationale hovednumre

Internationale hovednumre

Vi kan hjælpe med oprettelse af internationale hovednumre og den nødvendige dokumentation bag. Derudover hjælper vi også dig med opsætning af disse internationale kald, så de altid går til den rigtige kø eller medarbejder med korrekte speaks på landets sprog.


 


 


 


 

Global teleløsning - Kvadrat

Global teleløsning - Kvadrat

Kvadrat er en global textil-virksomhed med hovedkontor i Ebeltoft, som producerer lækre tekstiler til alverdens formål - bl.a. til indretning af operahuse, museer, hoteller og hovedkvarterer rundt omkring i hele verden.

Kvadrat ønskede at samle store dele af virksomheden i én teleløsning, som fungerer ens for alle medarbejdere uanset om det er afdelingen i USA, Madrid eller Ebeltoft.


Hurtig opstart


Over en periode på to måneder fik vi opstartet Kvadrats medarbejdere i de udvalgte afdelinger rundt omkring i verden, så de nu kan kommunikere med kunder og kollegaer i én samlet teleløsning.


Amsterdam l Madrid l Antwerp l Nürnberg


I foråret 2019 var vi bla. i Amsterdam, Madrid, Antwerp og Nürnberg for at starte nogle af de enkelte afdelinger op. Andre afdelinger hjalp vi i gang via fjerninstallation.


"Produktet var spot on, og servicen var, og er stadig, helt i top."


Morten Brøgger, Head of IT operations hos Kvadrat, udtaler:


"Vi blev tvunget til at skifte til en meget dyrere og mere kompliceret teleløsning hos vores daværende teleudbyder. Men det besluttede vi os for at finde en bedre løsning på!

Vi søgte herefter markedet igennem efter en teleudbyder, som var stærk nok til at kunne levere en helt ny global teleløsning på knapt 2 måneder.

Allerede efter det første møde var det tydeligt at C-Solution var der, hvor Kvadrat ville være i det bedste hænder. Produktet var spot on, og servicen var, og er stadig, helt i top."


Kontakt