Microsoft Teams - det nye Skype

Kommunikation på tværs af teams og afdelinger

Kommunikation på tværs af teams og afdelinger

Til dig, der ikke kender Teams, så er det, helt kort fortalt, Skype, der har fået nyt navn, indpakning og langt flere funktioner.

Med Teams får du et universelt værktøj til at samarbejde på kryds og tværs af kollegaer, afdelinger og lokationer i jeres organisation.


Sammensæt målrettede teams
Du kan lave små, eller store, helt specialiserede og målrettede teams med alt det nødvendige samlet ét sted; filer, apps og programmer, som er relevante for de forskellige teams.


Chat og videomøde
Derudover har du naturligvis stadig mulighed for at chatte og holde videomøder- og konferencer i høj kvalitet, som du allerede kender det fra Skype. 


Med det rigtige headset kan du foretage opkald og videomøder direkte fra din PC i høj kvalitet. Se udvalget af headsets til din PC lige her.


Det nye Microsoft Teams forbedrer samarbejdet og kommunikationen internt i organisationen, men også eksternt samarbejde med kunder, klienter og samarbejdspartnere, der også benytter Microsoft Teams.


Fleksibelt Intranet
Flere vælger også at bruge Microsoft Teams som et intranet, og på den måde opdele og samle filer ét sted, med mulighed for at styre hvem der har adgang til hvad.

Brug dine favorit-apps direkte i Teams
I Microsoft Teams har du mulighed for at forbinde nogle af de værkstøjer og apps, som du og dine kollegaer bruger i forvejen, til Teams, så de er koblet sammen. Det kan eksempelvis være projektstyringsværktøjer som Trello og Asana, Dynamics 365 til at administrere dine kunder og kontakter, produktivitets-apps som MindMeister og Smartsheet og der kommer hele tiden nye apps til.


Brug Teams som din telefon
Og nu, som de første i verden, er Flexfone også lavet som en integration/app til Teams - hvilket betyder, at du nu også har din telefoni direkte i Teams med Myfone. Se udvalget af headsets her.


Hvad koster Microsoft Teams?
Prisen på Microsoft Teams afhænger af hvilken løsning vi sammensætter til din virksomhed. Microsoft Teams kan tilpasses til jeres behov, så I ikke betaler for flere funktioner og services end I har brug for.


Er du interesseret i at vide, hvad en Teams-løsning til din virksomhed vil koste? Så kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud.


 


 

Microsoft Teams - En kort introduktion

Kontakt