Telefon-speaks til dine køer

Byd dine kunder velkommen med en professionelt speaks til dine telefonkøer. Vi giver dig adgang til et stort udvalg af professionelle speakere, som indtaler dine speaks på det sprog du ønsker. Produktionstiden er kort og du får leveret filer, der er klar til brug.

Hvad dine kunder bliver mødt af, når de ringer til dig, kan være afgørende for det indtryk de får af din virksomhed. Et ordentlig velksomst-speak giver din kunde et rigtigt godt førstehåndsindtryk af dig og din virksomhed, og derfor er det også værd at bruge lidt tid på.


Udover at bruge det til at byde dine kunder velkomne, informere om åbningstider osv., så er det også en oplagt mulighed at bruge telefonsspeaks som målrettet markedsføring til dine nuværende og potentielle kunder.


Gennem os får du adgang til et kæmpe netværk af nationale og internationale speakere, der står klar til at indtale dine telefonspeaks på lige det sprog du ønsker. Du skal bare skrive ned, hvad du gerne vil have sagt, og så sørger professionelle speakere og fagfolk for, at du modtager et telefonspeak i en fil, der er lige til at gemme og uploade til dit telesystem.


Du kan have et lille "lager" af nyttige speaks, som du løbende kan variere og skifte i mellem.


 

Se dine muligheder her

Kontakt