Firewall & Wifi

Firewall & Wifi​

"Der er i dag et stigende fokus på cybersikkerhed når det kommer til erhverv. Er IT-sikkerheden i din virksomhed ikke i top, er du og dine kollegaers data og systemer i risikozonen for at blive ofre for hackerangreb. Derfor er det nødvendigt, at tænke i firewall, datasikkerhed og cybersikkerhed".

Rasmus Nørgaard – CISO og Driftsansvarlig

Wifi

WiFi er blevet et vigtigt element for de fleste virksomheder, da flere og flere enheder kommunikerer trådløst – f.eks. alarmer, mobiler, enheder på lager osv. Det er derfor essentielt for din virksomhed at få afdækket jeres behov for WiFi.

Det kan virke som en simpel opgave, men der er ofte behov for at lave en dækningsanalyse og udrulningsplan for at etablere et brugbart WiFi-setup, der lever op til jeres behov her og nu – og kan udbygges og ændres, hvis det bliver nødvendigt, uden at man skal starte helt forfra.

Firewall

Løbende analyser af dit netværk og IT-sikkerhed

Vi samler hele tiden logs og analyserer trafik fra rigtig mange kunder, hvor trusselbilledet hele tiden vurderes af kunstig intelligens, machine learning og kollegaer; på den måde kan vi handle på vegne af vores kunder.

Vi ved, at hver kunde er unik, når det kommer til netværk. Derfor leverer vi flere forskellige varianter af firewalls til erhverv og sørger altid for at lave en grundig behovsafdækning. Der er i de senere år sket en stor udvikling i firewalls og det er vigtigt at være opdateret på denne front, så du kan sikre dit netværk bedst muligt.

Vi benytter de bedste løsninger på markedet