Arbejdscomputer

En bærbar eller desktop tilpasset dine opgaver og behov, er alfa omega for at dit arbejde bliver en fornøjelse. Derfor er det vigtigt, at du får valgt den helt rigtige model.


Her finder du et udvalg af vores favoritter, som vi selv har rigtig gode erfaringer med.


Vi ved, at det kan være lidt af en jungle, og derfor står vi klar til at guide og vejlede i valget af din, og dine kollegaers, næste computer.


Kontakt os for et aktuelt tilbud
*OBS: alle priser på produkter er ex. moms og fragt*

Surfacepartner

Surfacepartner

Som autoriseret Microsoft Surface-forhandler er vi altid opdaterede på det sidste nye indenfor Surface-produkterne, og i stand til på bedst mulige vis at guide dig i valg af dit næste Surface-produkt.


Bland Microsoft Surface produkterne finder du robuste, stilsikre og yderst brugervenlige bærbare modeller, med høj ydeevne og holdbarhed. Surface-serien byder på forskellige enheder, så du kan opgradere din personlige PC med eksempelvis aftagelig skærm, smart pen og meget mere.

Lenovo Partner

Lenovo Partner

Som autoriseret Lenovo partner er vi altid opdaterede på det sidste nye og har stor viden indenfor Lenovo-produkterne. Blandt Lenovos produkter finder du desktops og bærbare modeller, som kan tilpasses lige præcis dit behov alt efter hvilke funktioner, processor og størrelse du har behov for.


Vi står klar til at hjælpe dig med dit valg af dit næste Lenovo-produkt.  


 

HP-partner

HP-partner

Som HP-partner har vi har stor viden og erfaring med i HPs omfattende sortiment af kvalitetsprodukter, og kan hjælpe dig med at finde præcis den PC, der løser dit behov.


Er du på udkig efter en PC fra en af markedets største spillere, så har HP helt sikkert noget for dig.

Arbejdscomputer til erhverv

Arbejdscomputer til erhverv

Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige PC til dig, der læser dine behov og lever op til dine krav. 


For at vi kan hjælpe dig bedst muligt, skal vi vide mere, og uanset om du selv går på jagt efter din næste PC, eller om vi skal hjælpe dig, så er der nogle ting, der er gode at tage stilling til først. 


Bærbar eller desktop? 
Har du brug for at kunne tage din PC med dig – enten fordi du rejser meget, arbejder skiftevis på kontor og hjemmekontor, eller måske ikke har en fast plads, så er en bærbar en god og fleksibel løsning.  


Hvis du derimod kun skal bruge din PC på din faste kontorplads, så er en desktop med en eller flere skærme den optimale løsning. 


Hvis du vælger en bærbar, så tænk også på om du har behov for særlig lang batteritid. Det vil du eksempelvis blive glad for, hvis du er meget på farten og ikke altid kan komme til en stikkontakt. 


Størrelse og skærm 
Hvis du vælger en bærbar, hvor stor skal skærmen så være (12”, 13”, 15” eller 17”) og hvor høj opløsning skal den have? Hvis du skal udføre grafiske opgaver på den, er en høj opløsning en del vigtigere, end hvis du kun bruger den til tekstarbejde og mails. 


Hvis du har skiftende behov og kontorpladser, er det også en mulighed at koble din bærbare til en Hub eller et kabel, der connecter dig til en eller flere stationære skærme. 


Hvilke opgaver skal din PC håndtere? 
Arbejder du i mange, og tunge, programmer på én gang, så skal du have en PC, der kan håndtere det. Hvis du ikke tænker på det fra starten, så vil du lynhurtigt blive træt af programmer, der crasher og dum ventetid, når du eksempelvis skal gemme tunge filer. 


Hvis du derimod stort set kun arbejder i Word, Excel osv., så stiller det ikke helt så store krav til ydeevnen på din nye PC. 


Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud til dit nye set-up. Som autoriserede partnere og forhandlere af Lenovo, HP og Microsoft Surface kan vi tilbyde dig gode priser og kyndig vejledning. 

Kontakt

luk C-solution form
Spørgsmål?

Skriv direkte til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os på 76 500 600.