Bærbar og Desktop

En bærbar eller desktop tilpasset dine opgaver og behov, er alfa omega for at dit arbejde bliver en fornøjelse. Derfor er det vigtigt at du får valgt den helt rigtige model.


Her finder du et udvalg af vores favoritter, som vi selv har rigtig gode erfaringer med.


Vi ved at det kan være lidt af en jungle og derfor står vi klar til at guide og vejlede i valget af din, og dine kollegaers, næste computer.


*Alle priserne er ex. moms og fragt*


 

Hent one-pager med info og priser på alle PC´er
Surfacepartner

Surfacepartner

Som autoriseret Microsoft Surface-forhandler er vi altid opdaterede på det sidste nye indenfor Surface-produkterne, og i stand til på bedst mulige vis at guide dig i valg af dit næste Surface-produkt.

Surface-produkter

Surface-produkter

Surface-produkterne er designet og udviklet af Microsoft, med det formål at give dig de bedste oplevelser af hele Office-pakken. 


 

Se udvalget her
HP-partner

HP-partner

Som HP-partner har vi har stor viden og erfaring med i HPs omfattende sortiment af kvalitetsprodukter, og kan hjælpe dig med at finde præcis den PC, der løser dit behov.

HP computere

HP computere

HP har et bredt udvalg af bærbare og desktops i høj kvalitet - og helt sikkert også en model der matcher lige præcis dine behov. 


 

Se udvalget her
A-Book

A-Book

Med en bærbar A-Book er du garanteret et dansk produceret kvalitetsprodukt fra AVD. Vi har udvalgt 2 modeller udfra hvad vores kunder normalt efterspørger.


Du har også mulighed for at få skræddersyet en PC efter dine specifikke behov.  


 

Se udvalget her

Kontakt os