Headset

Har du mange telefonsamtaler i løbet af en arbejdsdag?


Et godt headset er et af dine vigtigste arbejdsredskaber hvis du håndterer mange kald hver dag. Med et ordentlig headset slipper du får dårlige arbejdsstillinger, og du har begge hænder fri til at arbejde med, mens du snakker i telefon.


Uanset om dit headset skal være trådløst, kobles til din bordtelefon, computerskærm eller mobil – eller alle 3 dele, så har vi forskellige muligheder i forskellige prisklasser.


Vi står klar til at hjælpe og vejlede dig.


 


*Alle priserne er ex. moms og fragt*

Sennenheiser & Jabra partner

Sennenheiser & Jabra partner

Vi er autoriserede forhandlere af både Jabra og Sennenheiser headsets, og vi er derfor altid klar til at vejlede og guide dig, når du står og skal vælge det korrekte headset til lige netop dit behov.


 


 

One-pager med alle headsets
Headsets til hjemmekontoret

Headsets til hjemmekontoret

Har du behov for at have et hjemmekontor, hvor du kan foretage opkald i god kvalitet - og have begge hænder fri?


Vi har sammensat et udvalg af headsets i forskellige prisklasser, som skal gøre dit arbejde fra hjemmekontoret endnu nemmere.

Se udvalget her
Headset til mobil

Headset til mobil

Er du ofte i bevægelse, eller på farten, når du snakker i telefon? Så er et trådløst headset til din mobiltelefon et oplagt valg.


Uanset om du er på kontoret, i bilen, går rundt på lageret eller et helt andet sted, er du med et mobilt headset altid koblet på din mobiltelefon og klar til at besvare- og foretage opkald.

Se udvalget her
Headset til IP-telefoni

Headset til IP-telefoni

Hos os finder du flere forskellige headsets, som du kan koble til din IP-telefon/bordtelefon - både trådløse og kablede versioner.


Vores headsets finder du i forskellige kvaliteter, alt efter hvilket behov du har. Vi, og vores dygtige samarbejdspartner, står altid klar til at hjælpe dig og vejlede i valg, installation og support.

Se udvalget her
Headset til PC/Softphone

Headset til PC/Softphone

Komfort, god lyd og brugervenlighed er de vigtigste faktorer, når du skal vælge et headset.


Vi har testet og udvalgt nogle af de bedste headsets til PC/Softphone på markedet, så du slipper for at bruge tid på research. 

Se udvalget her
Kombi-headset

Kombi-headset

Når du har behov for et headset, der både kan være koblet på mobil/PC/IP-telefon, er komfort, lyd og ikke mindst brugervenlighed et must.


Vi har udvalgt de bedste modeller på markedet til dig.

Se udvalget her

Kontakt os