IP-Telefoni og IP-Telefoner

Vi sørger altid for at have et udvalg af de bedste IP-telefoner på markedet, og afprøver de forskellige modeller, inden vi tilbyder dem til dig. Herunder ser du vores favoritter.


Yealink er en de største spillere på det globale marked, når det kommer til IP-telefoner. Med en bordtelefon fra Yealink er du sikret lyd i verdensklasse og funktioner, der gør dit arbejde nemmere.


Ved at vælge en IP bordtelefon fra Yealink får du et kvalitetsprodukt med mange funktioner, som gør din arbejdsdag nemmere.


Kontakt os for et aktuelt tilbud


*OBS: alle priser på produkter er ex. moms og fragt*

IP-Telefoni og IP-Telefoner

IP-Telefoni og IP-Telefoner

IP-telefoni er telefoni gennem din internetforbindelse. Teknologien bliver også kaldt VoIP, som står for Voice over IP / Voice over Internet Protocol.


Udover at du ringer via din internetforbindelse, så fungerer IP telefoni stort set som du er vant til med fastnettelefoni og mobiltelefoni. Du får et almindeligt telefonnummer og kan ringes op på din kontorplads via din IP-telefon.


Det smarte ved IP telefoni er, at du har mulighed for at benytte enten bordtelefon, mobiltelefon eller ringe direkte fra din PC/MAC, eller en kombination af alle tre, alt efter hvilket behov du har.


Bordtelefoner og trådløse telefoner til IP
Ved at vælge en IP bordtelefon fra Yealink, så får du et kvalitetsprodukt med mange funktioner, som gør din arbejdsdag nemmere. Du får et visuelt overblik over dine kollegaer og telefonkøer, så du med få tryk kan omstille til kollegaer, sætte på hold, overtage et opkald for en kollega osv. Derudover har du med Yealink IP telefonerne muligheden for at integrere dine mest benyttede numre direkte i telefonen, så du hurtigt kan lave opkald til leverandører og kunder.


Har du et job, hvor du bevæger dig meget rundt – eksempelvis på et lager, så findes der også yderst funktionelle trådløse IP-telefoner fra Yealink.


Foretrækker du at benytte dig af mobiltelefon, så kan du med de fleste IP-teleløsninger til erhverv, også få IP telefoni på din mobiltelefon.

Yealink SIP-T53W IP

Yealink SIP-T53W IP

 orange streg  Sort/hvid display


 orange streg  HD lyd


 orange streg  Kan tilsluttes Wi-Fi


 orange streg  Indbygget Bluetooth


 orange streg  12 BLF / speeddial knapper


 orange streg  Mulighed for dansk sprog i telefonen


Pris: 1.400 kr.

Yealink SIP-T54W IP

Yealink SIP-T54W IP

 orange streg  4.3” farve display


 orange streg  HD lyd


 orange streg  Acoustic Sheild technology


 orange streg  Kan tilsluttes Wi-Fi


 orange streg  Indbygget Bluetooth


 orange streg  26 BLF / speeddial knapper


 orange streg  Mulighed for dansk sprog i telefonen


Pris: 1.700 kr.

Yealink SIP-T57W IP

Yealink SIP-T57W IP

 orange streg  7”LCD-touchskærm


 orange streg  HD lyd


 orange streg  Kan tilsluttes Wi-Fi


 orange streg  Indbygget Bluetooth


 orange streg  Acoustic Sheild technology


 orange streg  29 BLF / speeddial knapper


 orange streg  Mulighed for dansk sprog i telefonen


Pris: 2.000 kr. 

Yealink W60 Inkl. base

Yealink W60 Inkl. base

 orange streg  Farve display


 orange streg  HD lyd


 orange streg Long-life Battery


 orange streg  Trådløs Dect telefon


Pris: 1.400 kr.

IP telefoni til erhverv

IP telefoni til erhverv

Billig telefoni til erhverv
Med VoIP kan du ringe til både fastnet og mobiltelefoner via din IP bordtelefon og til IP takster, som oftere er billigere priser, end du er vant til, når du ringer fra et almindeligt fastnet- eller mobilabonnement.


Priserne, på de forskellige teleløsninger vi forhandler, varierer alt efter hvor mange brugere, der skal på løsningen. Men generelt set, er det en billig form for telefoni til virksomheder og ekstremt fleksibel med mange muligheder for tilpasning.


Opkald til udlandet med IP telefoni
Ringer du meget til udlandet, vil du også ofte kunne spare en del penge ved at benytte dig af IP telefoni fra din IP telefon. Af den grund er det efterhånden de fleste firmaer, der benytter sig af denne type telefoni.


Virtuelt omstillingsbord
Med til mange af de forskellige IP løsninger følger også et virtuelt omstillingsbord med, hvor du via app eller browser har fuldt overblik over telefonkøer, kollegaer og afdelinger og nemt kan tage kald eller stille om til din kollega. 


Telefoni til hjemmekontor og til skiftende arbejdslokationer
IP telefoni er også en god og billig løsning til dig, som har skiftende arbejdsstationer, arbejder hjemme fra en gang i mellem, har fast hjemmekontor eller ofte er på farten. Med IP telefoni får du en løsning, som fungerer ens, uanset om du sidder på hjemmekontoret med din IP bordtelefon, arbejder ude af huset eller er på farten og rejser meget og har brug for at benytte dig af den medfølgende app på din mobiltelefon.


Samme funktioner på: mobiltelefon, IP bordtelefon og softphone (PC og MAC)
Du har mulighed for at skifte mellem mobiltelefon, softphone (hvor du ringer direkte fra din PC eller MAC) eller fra en IP bordtelefon uden at gå på kompromis med kvalitet og funktioner.


Så længe du har en stabil internetforbindelse, så har du adgang til alle funktionerne uanset om du bruger appen på din mobiltelefon, din bordtelefon eller ringer fra din computer.


Hvad kræver det at få IP telefoni til mit firma?
Kravene til IP telefoni er ikke store. I bund og grund skal du have en god stabil internetforbindelse, som kan håndtere denne type telefoni – også selvom I er mange, der ringer på én gang, og bruger internettet til andre opgaver. Som udgangspunkt skal du have adgang til minimum 128 kbit/128 kbit for at kunne foretage opkald over internettet i god kvalitet. Det tekniske står vi naturligvis klar at vejlede dig i.


Er du i tvivl om hvilken IP bordtelefon, der passer bedst til dine behov? Så kontakt os til en uforpligtende snak om de forskellige Yealink IP telefoner.

Kontakt

luk C-solution form
Spørgsmål?

Skriv direkte til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os på 76 500 600.