Vi holder øje for dig

Til overvågning af kundernes servere og systemer benytter C-SOLUTION en Enterprise overvågning, som via alarmering til Operations Teamet sender alarmer ved udfordringer eller problemer. Disse problemer, kan være CPU eller RAM der makser ud, eller disk der er ved at løbe fuld, men også hvis systemet eller services er nede, og derfor ikke kan benyttes. Via den indbyggede Artificiel Intelligens, vil en række ting kunne forudsiges ud fra forskellige mønstre, gentagelser og opførsel, samt den kan integreres med utrolig mange sites.

Overvågning - Customer insights

Ved Enterprise overvågning er der herved muligt for C-SOLUTION at lave skræddersyede Dashboards til kunden. På denne måde kan I som kunde følge med i hvordan virksomhedens servere og system performer, om der er alarmer eller Warnings, om der mangler resurser,  om SLA bliver overholdt – ja listen er meget lang.

Noget af det specielle ved Enterprise overvågning som dette er, at software og hardwareproducenterne ved hvilke punkter der skal overvåges, og ud fra hvilke syntaxer og parametre, og derved udvikler overvågningspakkerne til Enterprise overvågningen, hvilket er modsat andre RMM (overvågnings programmer), hvor ejeren selv skal udvikle punkter der skal overvåges.

Operation teamet, holder øje med og reagere på alarmering 24/7, som vurderer efter hændelsen hvilke resurser, de skal trække på internt som eksternt.