System opdateringer

Første step i at højne sikkerheden, er altid at have opdateret virksomhedens produktions servere, og bruger-computere til de seneste opdateringer. Der ses alt for ofte, at dette er et område, som får lidt, eller ingen opmærksomhed af virksomheden; hvilket kan resultere i data-leak af virksomhedens vitale data.

Patch Management

Ved C-Solution er der et fast Patch/opdaterings Team, der hvert 3. torsdag i hver måned, opdatere alle servere og bruger-computere fra centralt hold. Virksomhedens systemer er således opdateret til seneste Windows Server/PC og Office.
I samarbejde med sikkerhedsteamet vurdere patch teamet hele tiden, om der skal aktiveres et ekstraordinært service vindue, hvis der frigives sikkerhedskritiske opdateringer før fastsat patch torsdag.
Ligeledes opdateres, installeres og afinstalleres programmer som eks. Office, Google Chrome – og alle andre programmer fra Patch teamet og supporten centralt, så brugerne ikke selv skal tænke på at installere programmer, men blot bestille det ved supporten.