Firewall og Interne Sårbarheder

Størstedelen af trusselsbilledet er rettet imod firewallen med henblik på at komme indenfor på det interne netværk. Hos C-SOLUTION ved vi, at netværket sikres bedre indefra, hvis sårbarhederne på de interne netværk mitigeres. Alle enheder, som sidder på det sikrede netværk, har software. Disse enheder, med software, er sårbarheder og kan hackes med henblik på større skade. Det drejer sig om alle enheder, fra alle producenter, lige fra switche, telefoner og PLC – faktisk, alt der kan sættes til netværket, uanset om det er kablet eller via WiFi.

Sårbarheds Scanning

Sårbarheds Scanning synliggør også hvilke enheder der er og bliver tilsluttet netværket – f.eks. om medarbejdere sætter enheder til netværket – med eller uden sårbarheder og tilladelse. Eller om switche, routere, firewall, AP eller telefoner har sårbarheder, og om der er kommet patch imod disse.
C-Solution benytter derfor det bedste og mest anerkendte Sårbarheds Scannings værktøj til at synliggøre enheder og sårbarheder, på alle de forskellige typer enheder, der kan findes på et netværk. Vores stærke netværks- og sikkerheds Team ved C-Solution gennemgår rapporten, og ligger en plan for lukning og rådgivning af enheder, og sårbarheder der findes – internt som eksternt.