Sikkerheds opdatering!

Var du godt klar over, at du potentielt har en applikation, ved navn Log4Shell installeret, ét eller flere steder i dit netværk, som kan give hackere adgang til alt lige fra din PC og mobiltelefon til din virksomheds firewalls og servere? 

Med den sårbarhedsscanner vi bruger, i modsætning til mange andre virusprogrammer, kan vi søge specifikt efter denne applikation og fjerne den overalt i dit netværk. Vi lukker og forsejler alle sårbarheder og ved en kontinuerlig sårbarhedsscanning af dit netværk, sørger vi for, at noget lignende ikke sker igen.

Vi sårbarhedsscanner hele din virksomheds netværk 
– HELT GRATIS!

I en begrænset periode* tilbyder vi at give dig en 100% professionel og udførlig sårbarheds- scanning af hele din virksomheds netværk. Vi sætter det fulde udstyr op, så sårbarhedsscanneren kan lave en fuldstændig og grundig gennemgang af alt i din virksomhed, som er tilknyttet dit netværk. 

– Denne opstart og første sårbarhedssccanning er en del af vores Driftaftale på “Sårbarheds Scanning” og koster normalt 4000,-. 

Du sparer 4000,-

* Tilbuddet gælder til og med 28. Februar 2023

"Ja tak, det vil jeg gerne bede om!"

Sårbarheds Scanning

Vores Sårbarheds Scanning synliggør f.eks. hvilke enheder der er og bliver tilsluttet netværket. F.eks. om medarbejdere sætter enheder til netværket – med eller uden sårbarheder og tilladelse. Eller om switche, routere, firewall, AP eller telefoner har sårbarheder og om der er kommet patch imod disse.

C-SOLUTION benytter det bedste og mest anerkendte Sårbarhedsscannings værktøj til at synliggøre enheder og sårbarheder, på alle de forskellige typer enheder, der kan findes på et netværk. Vores stærke netværks- og sikkerhedsteam ved C-SOLUION gennemgår rapporten og ligger en plan for lukning og rådgivning af de enheder og sårbarheder, som scanningen finder – internt som eksternt.