Hosted løsning i sikkert datacenter

Har din virksomhed et fysisk on-premise server set-up, som I er glade for, men ønsker at flytte det ud af huset? Så kan Hosting være en god løsning. Her har du stadig fuld kontrol og alverdens muligheder samtidig med, at du får frigivet en masse tid, da du ikke længere selv skal stå for fejlsøgning, vedligehold osv.

Sårbarheds Scanning

Sårbarheds scanning af interne og eksterne enheder på netværket Nøjagtig synlighed i alle netværk

Patch Management

Configuration Manager / Intune / Autopilot Automatiser sårbarhedsstyring på din servere og PC´er. Distribuer, patch og administrer alt software

Backup

Acronis Cyber Protect Cloud Data gemmes efter ønske og behov

Disaster Recovery

Gendannelse af servernedbrud Maksimal Datatab på 1 time og 59 minutter

Overvågning

Kundevendt Dashboards informerer om Dataanalyse, tilstande og ydeevne

Support

Altid adgang til et ekspert team

Dansk Cloud Infrastruktur

Slip bekymringerne om forældet udstyr..
Investering i nyt in-house datacenter kan godt virke uoverkommeligt. Man kan hurtigt købe sig fattig i nyt udstyr, hvorfor mange vælger at flytte deres IT-infrastruktur ud i et eksternt datacenter.

Vi arbejder sammen med nogle af landets bedste datacentre, som hele tiden arbejder på at holde vores kunders data sikkert.

Vi har de nødvendige kompetencer og certificeringer, og bliver løbende
uddannet for at være godt rustet til at hjælpe vores kunder med skræddersyede løsninger og høj IT-sikkerhed.

Azure / Amazon

Med Micosoft Azure får I Hosting som går godt i spænd med Microsofts andre produkter. De er bygget på samme fundament, og giver derfor en god synergi.

RDS / Citrix

Remote Desktop Services, også kendt som Terminal Services, er en løsning stadig anvendt af mange virksomheder. 

Løsningen går i sin helhed ud på, at man fra en PC eller tynd klient, kan logge på en anden maskine og arbejde fra den.

Programmerne man arbejder i, ligger derfor på den sidst nævnte maskine. Der kræves derfor ikke den store maskinkraft fra den maskine man logger på fra.
Virksomheder med meget skiftende arbejdspositioner/arbejdsstationer, vil have stor gavn af en RDS løsning.

Løsningen egner sig derfor særdeles godt til dyrlæge branchen.

Hos os får du adgang til et hold af dygtige IT-folk, som er specialiseret inden for hver deres område. De er hele tiden opdateret på, hvad der rører sig inden for Cloud-løsninger, Datacentre og IT-sikkerhed. De har de nødvendige kompetencer, certificeringer og bliver løbende uddannet, for at være godt rustet til at hjælpe vores kunder med skræddersyede løsninger og høj IT-sikkerhed.

3402 certificeret

Beskrivelse af C-SOLUTION ApS’ ydelser i forbindelse med drift af hostingplatform
I det følgende beskrives C-SOLUTION ApS’ ydelser til kunder, som er omfattet af de generelle it-kontroller, som erklæringen omhandler. Erklæringen omfatter generelle processer og systemopsætninger m.v. hos C-SOLUTION ApS. Processer og systemopsætninger m.v., der er individuelt aftalt med C-SOLUTION ApS’ kun-der er ikke omfattet af erklæringen. Vurdering af eventuelle kundespecifikke processer og systemopsætnin-ger m.v. vil fremgå af specifikke erklæringer til kunder, der har bestilt sådanne.

Du kan se seneste erklæring her: Revisionserklæring 3402 | 2022

Vi er glade for valget af C-SOLUTION, der i dag administrerer vores internet, netværk, cloud løsning (Citrix og Office365) og telefoni. Vi behøver kun at kontakte C-SOLUTION for at få eventuelle udfordringer løst og resten er op til dem. De har altid levet op til vores forventninger og yder behagelig og kompetent service.

Troels Vang Jensen

ICT-Logistics