Azure | Amazon

Med Microsoft Azure får I en fremtidssikret platform. Vi står for flytning/migrering af data, systemer etc. og supportere løbende jeres Azure Cloud løsning.

Azure

Saml alt i Microsoft Azure, og oplev et hav af tjenester lavet på samme platform.
Fordelen ved Microsoft Azure Hosting, fremfor et fysisk set-up i din virksomhed, er at det er langt mere fleksibelt, driftssikkert og billigere, da du ikke selv skal stå for hverken at vedligeholde, opbevare eller opdatere en fysisk server. Samtidig får du alverdens muligheder for at udbygge og skalere op og ned efter dit behov i virksomheden.
*Azure hosting løsninger kræver Microsoft 365 licenser til alle tilknyttede brugere.

Når I flytter Jeres lokale on-premise serverløsning til en virtuel serverløsning, bliver der frigivet en masse tid, hvor I ikke længere skal varetage vedligeholdelse, udvikling, fejlsøgning osv. på jeres lokale serverløsning.

Amazon

Amazon Web Services tilbyder en omfattende produktportefølje, og har med sin stærke position i markedet, skabt et hav af overvældende muligheder.
Amazon har mindre fokus på hybrid løsninger, hvorfor kombinering af Cloud og on-premise datacenter, vil findes bedre ved fx. Microsoft Azure.

Vil du høre mere?