Internationale Teleløsninger

På tværs af grænserne

Internationale Teleløsninger
På tværs af grænserne

"Har din virksomhed én eller flere udenlandske afdelinger, kan du med fordel få en samlet teleløsning hos C-SOLUTION. Vi kobler alle afdelingerne sammen i ét fælles system, hvor alle medarbejdere har de samme muligheder og funktioner - uanset om de sidder på forskellige lokationer i Europa eller på den anden side af jorden".

Brian Pedersen

Saml hele virksomheden i én teleløsning

Når alle virksomhedens afdelinger, nationale som internationale, samles i én fælles teleløsning, optimeres den interne og eksterne kommunikation betydeligt i hele virksomheden. Derudover giver det også økonomiske fordele og et langt bedre overblik.
I vælger selv, om I ønsker at bruge fysiske bordtelefoner, softphones eller mobil – eller alle enheder – i jeres internationale teleløsning. Alle medarbejdere, uanset afdeling og land, vil være samlet og tilgængelige i det utrolig brugervenlige dashboard, som kan tilgås fra både browser og på mobil. I dashboardet er der et hav af funktioner og muligheder, som f.eks. nem omstilling, telefonkøer, profiler, telefonsvarerbeskeder og meget meget mere.
Vi sørger for oprettelse af både de danske og internationale hovednumre – og naturligvis den nødvendige dokumentation hertil. Vi hjælper også med opsætning af hele systemet, så indgående kald går til den rigtige kø, eller medarbejder, med speaks på det pågældende lands sprog. Det brugervenlige dashboard kan sættes op præcis, som virksomheden eller den enkelte medarbejder ønsker det.