Fjernsupport med TeamViewer

TeamViewer er et fjernstyringsprogram, som gør, at vi kan hjælpe dig med at lave ændringer på din computer.


Du skal godkende inden vi kan komme på din computer. Og så snart du har lukket for TeamViewer, har vi ikke længere adgang til din computer.


Her finder du både link og vejledning til TeamViewer.


 

Download TeamViewer
Guide til TeamViewer

Guide til TeamViewer


  1. Tryk på ”Hent TeamViewer”.

  2. Du bliver bedt om at give tilladelse til at programmet må køre på pc’en. Dette skal du trykke ”Ja” til.

  3. Vi får automatisk information, når du henter Teamviewer her på vores side. Herefter kan vi logge direkte på sessionen.

  4. Vi kan nu kigge med på din PC og hjælpe dig med den opgave/problemstilling du har brug for hjælp til

  5. Når opgaven er løst, afslutter du sessionen ved at lukke for TeamVieweren. Når TeamVieweren lukkes har vi ikke længere adgang til din din PC

Support

Support

Vidste du, at vores dygtige supportere besvarer 80% af alle opkald inden for 20 sekunder, og 80% af alle mails indenfor 20 minutter? Naturligvis de mails og opkald, vi modtager i den normale arbejdstid.


Det er ikke sikkert, at vi har løsningen i samme øjeblik – men du bliver mødt af kompetente mennesker, der arbejder helhjertet for at svare på dine spørgsmål og løse dine udfordringer.


I vores supportafdeling sidder en fantastisk kombination af supportere med mange års faglig og praktisk erfaring fra IT- og telebranchen, og vores dygtige elever under uddannelse, der med friske øjne og fingeren på pulsen har en forfriskende tilgang til support og ved hvad der rører sig lige nu. I supportafdelingen er der et tæt samarbejde mellem alle - de er hjertet i C-SOLUTION og binder alle vores afdelinger i virksomheden sammen.


Hurtig Support med fjernadgang til din skærm - TeamViewer
I mange tilfælde vil dit spørgsmål eller udfordring kunne besvares og løses over enten mail eller telefon. I nogle tilfælde er det nødvendigt for vores supportafdeling at kunne se, hvad du ser på din skærm – og til det bruger vi TeamViewer. TeamViewer er et af de mest brugte software-programmer, når det kommer til fjernsupport. Med høj sikkerhed kan du give vores supportere adgang til at se din skærm, og hvis nødvendigt, give dem tilladelse til at klikke, fjernbetjene og løse udfordringerne i dit system, mens du venter.


Det sker naturligvis kun med din tilladelse, og du styrer, hvor meget vores supportere har adgang til. Hvis det bliver relevant, vil du få en grundig instruktion i, hvordan det kommer til at foregå. Du kan logge på TeamViewer øverst på denne side, hvor du efterfølgende vil blive instrueret i, hvad der så skal ske.


Din eksterne Support-afdeling
Flere og flere virksomheder vælger i dag at outsource deres IT-afdeling – særligt små og mellemstore virksomheder, der har begrænset behov og derfor ikke har deres egen IT-afdeling eller ansvarlige i huset.


Du kan hos os få adgang til et team af specialister inden for tele og IT – uden at det skal koste dig skrivebordspladser, lønomkostninger og administrativt bøvl. Som din eksterne IT- og supportafdeling kan vi varetage alt fra indkøb, opsætning og installation af PC´er til nye medarbejdere, til overvågning og vedligeholdelse af din IT-infrastruktur.


Du og dine kollegaer får et direkte nummer til vores supportafdeling, så I altid kan få hurtig support på de udfordringer og spørgsmål, som måtte opstå i det daglige. Vores team består af 17 medarbejdere, som I hurtigt vil få et godt og nært kendskab til – og de vil hurtigt lære jer og jeres opsætninger og services at kende.


Professionel IT-support til din virksomhed
Ønsker du en professionel ekstern partner til at varetage din virksomheds IT-drift og support? Der kan være mange penge at spare, ved at outsource sin IT-support til en ekstern partner. Samtidig får du en løsning, der er fleksibel og kan tilpasses til din virksomheds behov, så du ikke betaler for mere, end hvad du har brug for. De fleste IT-udfordringer kan i dag klares remote over telefon, mail eller fjernsupport med TeamViewer.


Kontakt os gerne i dag til en snak om de forskellige muligheder, som du kan få med os som partner. Vi fungerer i dag som ekstern partner og supportafdeling for mange typer virksomheder rundt omkring i landet. En af dem er virksomheden Green Hydrogen Systems, der har domicil i Kolding. De har et superfunktionel set-up med hurtig respons og ydelser tilpasset til deres behov. Vi yder support både on-site i Kolding, når der skal installeres nye PC´ere, og remote, når de ansatte skal have hjælp til at løse udfordringer. Det kan du læse mere om her.

Kontakt

luk C-solution form
Spørgsmål?

Skriv direkte til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os på 76 500 600.