IT's a personal thing

Strukturen i vores virksomhed er flad og humøret er højt. Alle sætter en ære og stolthed i deres arbejde, som kunderne ikke kan undgå at mærke. For os er det vigtigste, at alle medarbejdere har overskud og lyst til at komme på arbejde - hver dag. Derfor sætter vi fællesskabet højt.
Hos os er der altid plads til hyggesnak, golfture og et godt grin.

Grundhistorien

Virksomheden C-SOLUTION blev grundlagt i 2011 af Brian Pedersen og blev i starten drevet fra Brians stue i Horsens. Derfra blev der solgt et mindre udvalg af teleløsninger til erhverv.
Kort efter kom Henrik Kristjansen til. De to har kendt hinanden i mange år, og har i flere omgange arbejdet sammen i telebranchen, hvor de hver især havde fået bygget et solidt netværk og en masse know-how op.

I 2016 blev kontorlokalerne for trange og behovet for at være tættere på leverandører og samarbejdspartnere voksede. Derfor faldt valget på Skanderborg, da lokalerne skulle skiftes ud med noget, der kunne rumme den vækst, der ventede.

Væksten fortsatte og lokalerne blev endnu engang for trange til antallet af kollegaer, drømme og mål – og C-SOLUTION er nu tilbage i Horsens hvor det hele startede. Denne gang i store og lyse lokaler 2 minutters kørsel fra afkørslen ved Horsens V.

Fra telefoni til komplette IT - og teleløsninger

Vi er gået fra at udbyde et mindre udvalg af teleløsninger til erhverv, til at udbyde et væld af både IP- og mobilløsninger og stort set alt indenfor IT. Vi er en uvildig forhandler, og er ikke bundet af at skulle udbyde forskellige løsninger eller brands. Vi har frihed til at vælge lige præcis dén løsning, der matcher dig som kunde og dine behov. Vi har i dag knap 300 kunder i både ind- og udland, som vi leverer professionelle, fleksible og stabile IT- og teleløsninger til.

Virksomheder vi har hjulpet

danbolig logo
Proshop logo
id hair logo
AC Horsens logo
Roesgaard logo
Green Hydrogen Systems logo
Sønderjyske elitesport logo
eurodan-huse logo

Bliv en del af Holdet

Vil du være en del af vores stærke team? Vi søger dygtige folk til at styrke vores forretningen på kryds og tværs.