Huddle rooms

Der findes mange smarte løsninger til de mindre mødelokaler, eller Huddle Rooms som de også kaldes. Selvom mødelokalet er lille, kan du sagtens få udstyr i verdensklasse, der giver dig de bedste forhold at arbejde under, når du holder online videomøder med kunder, kollegaer og samarbejdspartnere rundt omkring i landet og verden.

Løsninger til Huddle Rooms

De små mødelokaler / Huddle Romms er blevet mere og mere populære de seneste år. Mange virksomheder vælger at lave små mødelokaler, med plads til 1-5 personer, hvor der kan holdes interne og eksterne møde og projektarbejde. 
Kontorindretningen bliver lidt nemmere med videoudstyr, der er lavet til mindre lokaler. Vores videoløsninger tager ikke meget af pladsen, og du kan få kameraer som du kan koble direkte til en PC, eller du kan vælge at sætte kameraet til en skærm på væggen, for en endnu bedre oplevelse. 

Vi står for al opsætning! Uanset hvilken løsning du vælger, så står vi for opsætning og installation, så du slipper for boremaskine, kabelrod og installation af diverse programmer. Derudover sørger vi for at give dig den nødvendige undervisning, så du er helt tryg ved at bruge dit nye mødelokale.

Microsoft Teams og Zoom – møderumsløsninger

Vi har møderumsløsninger til din Microsoft Teams eller Zoom løsning. Her får du et plug and play set-up, hvor du kan koble dig på et møde, lave en mødeindkaldelse eller ringe op med få tryk på en touchskærm. Dette set-up er meget funktionelt og intuitivt og du slipper for kabler og ledninger. Du får alle de funktioner, som du kender i forvejen fra din Microsoft Teams eller Zoom-løsning.

Vil du høre mere?