Medium & store mødelokaler

Videokonferencer og online-møder til mødelokaler og konferencerum med plads til 6-30 personer.


Har du et større mødelokale, et konferencecenter, hotel eller institution, hvor der skal være plads til flere? Så kan du læse mere om dine muligheder på denne side. Vi sammensætter altid en løsning ud fra dit reelle behov til funktioner, samt dit valg af platform til virtuelle møder og undervisning.


Har du brug for større fleksibilitet, og ønsker du ikke at være fastlåst på én bestemt løsning, så er BYOD - Bring Your Own Device en mulighed.


Kontakt os hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, hvad den rigtige løsning til dit behov er. 

Dit virtuelle mødelokale

Dit virtuelle mødelokale

Spar tid og hold møder lige der hvor du er
Forestil dig, hvor meget tid du kunne spare, ved ikke at skulle køre til og fra møder, men at du i stedet kan holde møder direkte fra din arbejdsplads, med kollegaer og samarbejdspartnere fra hele landet - og endda hele verden. 


Med udstyr til videokonferencer og online møder er det muligt at gøre dine møder mere effektive, og knapt så tidskrævende, samtidig med, at du giver dine kunder og samarbejdspartnere en god og professionel oplevelse.  


Med en løsning fra os er du garanteret lyd, billede og funktionalitet i topklasse. Alle vores produkter er håndplukket ud fra høje krav til funktionalitet, nem betjening og brugervenlighed. 


Løsninger til online bestyrelsesmøder, events og undervisning 
Vi leverer løsninger til det store fysiske møderum med plads til 6-30 personer. Det kan være et møde- eller konferencerum på et hotel, institution eller konferencecenter, hvor der er behov for at afholde større bestyrelsesmøder, borgermøder, paneldebatter, undervisning, events osv. i en virtuel version. 


Undgå udgifter til transport og afholdelse af arrangementer 
Ved at gøre dit møderum virtuelt, er du ikke længere begrænset af restriktioner eller geografiske afstande. Du skal heller ikke tage højde for at finde de rigtige lokaler til arrangementer, sørge for forplejning, overnatning eller transport. Ikke alene sparer I sammenlagt virkelig meget transporttid, hvis det er en større online konference, det sparer dig også for de mange omkostninger, som er forbundet med at holde et fysisk event eller møde. 


Slip for det praktiske - vi sørger for alt
Vi har et udvalg af forskellige løsninger, som er utroligt driftssikre og nemme at betjene.  


Uanset hvilken model du vælger, giver vi dig grundig vejledning i, hvilke funktioner den har og hvordan du får det optimale ud af den. 


Vi står altid for den fulde montering og tekniske opsætning, så din nye møderums-løsninger fungerer som den skal, når vi afslutter opgaven. Du slipper for boremaskiner, kabelrod og hovedpine over programmer, der skal installeres og opsættes. 


Du får grundig vejledning og undervisning i brugen af dit nye udstyr, så du er tryg ved at kaste dig ud i det, når vi er færdige med opgaven. 


Du har naturligvis altid mulighed for at få support, hvis du har spørgsmål eller tekniske problemer efterfølgende. Vi står altid klar til at sikre, at din møderumsløsning fungerer optimalt. 


Hvilken løsning er den rigtige for dig?
Vi tager altid udgangspunkt i dit reelle behov, og bygger løsningen ud fra det. Det kan være forskelligt fra virksomhed til virksomhed, om der ønskes at benytte Microsoft Teams eller Zoom – eller om løsningen skal laves til, at enhver bruger kan koble sin egen PC på, og derfra benytte den foretrukne løsning som f.eks. Google Meet, Zoom eller noget helt tredje. 


Møderumsløsninger til Microsoft Teams eller Zoom 
Hvis du ønsker et ”Plug and Play” set-up, så kan et set-up til Microsoft Teams eller Zoom være den oplagte løsning for dig. Her kan du med få tryk på en touch-skærm i mødelokalet lave en mødeindkaldelse, koble dig på et møde eller ringe op og derefter holde et møde med lyd og billede i høj kvalitet.


Du får et flot og enkelt set-up, der er nemt at betjene. Og du slipper for kabler og ledninger, der flyder og skal kobles til og fra. Du har mulighed for skærmdeling, chat, optagelse af samtale osv. som du kender det i forvejen.


Forskellige brugere, devices og platforme: BYOD – bring your own device.  
Har du brug for større fleksibilitet og ikke at være låst fast på én bestemt løsning, så er BYOD (bring your own device) en oplagt mulighed.


Her kan brugere koble deres egen PC på i mødelokalet / konferencerummet og derefter bruge sin egen foretrukne platform som f.eks. Google Meet, Zoom eller Skype. Ved denne løsning er du ikke begrænset, da omdrejningspunktet er brugerens egen PC.


Derfor er løsningen oplagt for hoteller, konferencecentre, kontorhoteller og undervisningsinstitutioner, hvor der kommer mange forskellige brugere i løbet af en måned. 


Er du i tvivl om hvilken løsning, du skal vælge? Så kontakte os for en snak om muligheder, der kan løse din virksomheds behov. 


    

Møderum hos Niels Burcharth

Møderum hos Niels Burcharth

"Der skal ikke mange fysiske møder i København til, før det kan svare sig med et Microsoft Teams video-setup som vores"


Sådan fortæller Nicolai Hansen, der er Managing Director i virksomheden Niels Burcharth i Horsens.


De ønskede at give deres medarbejdere bedre faciliteter, når de holder virtuelle møder med kunder rundt omkring i landet, bestyrelsesmøder med mange deltagere og leverandører i udlandet.


De er vandt til at holde videomøder fra deres bærbare computere - men i takt med at deres behov for at holde flere videomøder er steget, er det nu blevet nødvendigt med ordentlige faciliteter.


"Lyden og skærmen fungerer virkelig godt, og vi undgår kabler på borde og gulv" - fortæller Nicolai om deres løsning på stativ, som står i deres mødelokale med plads til 12 personer.


Udover deres AV-setup har Nicolai og hans kollegaer også fået en click-share løsning, der gør det muligt at dele sin egen skærm op på storskærmen med ét enkelt klik. Det gør det nemt når de f.eks. skal fremvise tegninger og konstruktioner internt.


De har fået lavet en mobil løsning hvor skærm, kamera og sound-bar er monteret på et stativ, så de kan bruge det i deres forskellige møderum.


Derudover indeholder løsningen trådløse mikrofoner med lade-dock, kontrolskærm/kontrolpanel med touch og remote control til styring af kamera og lyd.

Kontakt

luk C-solution form
Spørgsmål?

Skriv direkte til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os på 76 500 600.