Microsoft Surface Hub 2S

Microsoft Surface Hub er det ideelle omdrejningspunkt og værktøj i dit mødelokale, undervisningslokaler og steder hvor der formidles og skabes.


Er du på udkig efter en totalløsning, der kan erstatte kabelrod, whiteboards, et bestemt møderum - Så er Microsoft Surface Hub løsningen.


Med Microsoft Surface Hub kan du koble dig på Teams og holde møde i høj kvalitet, mens du laver skærmdeling, arbejder på samme dokument, tegner og fortæller.


Vi er stolte af at være certificerede forhandlere af Surface produkter, og vi står klar til at hjælpe dig med vejledning, sparring og support.
Kontakt os her.

En ny måde at arbejde på

En ny måde at arbejde på

Søger du en totalløsning, der kan erstatte whiteboards, tuscher, kabelrod og udstyr der driller, når du skal lave en præsentation? Et intuitivt værktøj, som kan give dig frie tøjler under en brainstorm og styrke kommunikationen og engagementet under møder og undervisning? Så er Microsoft Surface Hub svaret.


Vi er blandt de 13 udvalgte forhandlere i Danmark, som har rettighederne til at sælge Surface Hub-produkter, og det er vi stolte af. Vi tester selv produkterne hos os, så vi kan vejlede dig og andre kunder i funktioner og muligheder ved produkterne i Surface-familien. 


Gør dit arbejde lettere og sjovere
Microsoft Surface Hub er løsningen - en væghængt touchskærm i 55.5”, der giver dig alle nødvendige funktioner som et mødelokale (fysisk og virtuelt) eller undervisningslokale bør have; indbygget computer, mikrofon, webcam, telefon og whiteboard – plus en hel masse andre funktioner, der gør dit arbejde lettere, og tiden mere interessant for dem, der deltager i mødet eller undervisningen.


Skærmen giver dig mulighed for at arbejde i grupper og teams, uanset om I sidder i samme lokale eller forskellige steder i landet. Eller verden.


Med Microsoft Surface Hub kan du koble dig på Microsoft Teams og holde møde i høj kvalitet, mens du laver skærmdeling, arbejder på samme dokument, tegner og fortæller.


Få noterne direkte på din mail
Du har mulighed for at koble din PC til skærmen, men du har også mulighed for at logge direkte på Surface Hub skærmen, og så har du med det samme adgang til Skype-kontakter m.m.


Når du logger ud, sletter den automatisk det du har lavet på skærmen, så ingen andre har adgang til det. Sikkerheden er helt i top og alle noter, opgaver osv. bliver naturligvis sendt videre til dig, og dem der eller har været med til mødet.


Til store og små mødelokaler og konferencerum
Microsoft Surface Hub er en møderums-løsning og samarbejds-værktøj med et væld af muligheder. Derfor passer den også ind i både det store og det lille mødelokale, og vil blive dit foretrukne værktøj, når du skal holde møder, lave brainstorm og præsentationer.


Modellen kan både monteres direkte på væggen med et tilkøbt specialbeslag eller på et enkelt stativ, der giver dig mulighed for at flytte skærmen rundt i lokalet, eller fra lokale til lokale. Og med den lange batteritid giver det dig frihed ud over det sædvanlige.


Samarbejde i og mellem afdelinger
Hvis I har mange interne møder med idégenereringer, præsentationer af projekter osv., vil I også få stor gavn af Surface Hub som kreativt værktøj, når ideer, regnskaber skal gøres visuelle.


Uanset om I befinder jer i samme lokale, eller flere forskellige steder i landet, med hver jeres Surface Hub-skærm, så kan I arbejde på det samme projekt i realtid.


Benytter du dig i forvejen af Microsofts andre produkter, som Office-pakken og Microsoft 365, så vil du have endnu større fordele ved Hub´en, som vil give dig fuld udnyttelse og fordel ved dine produkter og services.

Skærm til interaktiv og moderne undervisning

Skærm til interaktiv og moderne undervisning

Flere og flere uddannelsesinstitutioner og konferencecentre har fokus på at gøre undervisning nemmere og mere inspirerende gennem virtuel og interaktiv undervisning. Men et interaktivt whiteboard kan du, som underviser, holde langt mere inspirerende oplæg og undervisning.


Du har whiteboard-funktionen, som du kender den. Men ved Microsoft Surface Hub'en har du mulighed for at tegne direkte på billeder, tegninger, illustrationer m.m.


Du kan skifte mellem whiteboard, video, internet, Teams møder osv. med få klik. Det får undervisningen til at køre lange mere glidende end hvis du skal skifte mellem PC, tavle og projektor.


Møder på stor skærm i højeste kvalitet
Skærmen er i en smuk 4K+ opløsning og er udstyret med et 4K-kamera og en god mikrofon, der gør det til en suveræn oplevelse at holde virtuelle møder eller afspille billede og lyd. 


Er I mange til et møde, vil den store skærm give jer en god oplevelse af det virtuelle møde og online konference. Skærmen giver dig mulighed for at bruge de mange apps og funktioner løbende under mødet, lave skærmdeling osv. Det giver deltagerne i hver ende en topklasse oplevelse, hvor I får samme muligheder, som sad I i det samme lokale. 


Hub´en er en oplagt løsning til dit møderum, hvis du har behov for et multifunktionelt værktøj, som samler alle behov i ét. 


Nyt og forbedret design
Surface Hub´en er blevet gjort lettere og mere brugervenlig siden sidste model. Det lette design gør desuden, at den vil pynte og passe ind i de fleste mødelokaler og konferencerum. Når det først er monteret slipper du for kabelrod og besværet ved at tilkoble forskellige devices og enheder.


Vi hjælper naturligvis med at installere og montere alt det nødvendige. Derudover får du grundig gennemgang og undervisning i brugen af din Microsoft Suface Hub, inden vi afslutter opgaven.


Har du spørgsmål til Microsoft Suface Hub´en er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.


Surface-familien testet af os selv
Hub S2 er ikke den eneste genistreg i Microsoft Surface-familien. Vi er de stolte forhandlere af Surfaceprodukter til store og lidt mindre behov. Hos C-SOLUTION benytter flere af os selv laptops fra serien til vores daglige arbejde.  


Det er kraftfulde maskiner med super god holdbarhed. I og med, at vi selv benytter os af produkterne fra Microsoft, kan vi også bedre vejlede vores kunder i brugen af dem – og vejlede i de tilfælde, hvor der kan være behov for en anden maskine fra en anden producent. 

Microsoft Surface HuB 2S

Microsoft Surface HuB 2S

 orange streg  50.5” (3:2 ratio)


 orange streg  1 års Garanti


 


Pris: 69.500 kr. ex moms


Vi har prisgaranti og matcher altid billigste markedspris.


 

Tag dit møde og din undervisning til et nyt niveau

Kontakt

luk C-solution form
Spørgsmål?

Skriv direkte til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os på 76 500 600.