Microsoft Surface HuB 2S

Microsoft Surface HuB er det ideelle omdrejningspunkt og værktøj i dit mødelokale, undervisningslokaler og steder hvor der formidles og skabes.


Er du på udkig efter en totalløsning, der kan erstatte kabelrod, whiteboards, et bestemt møderum - Så er Microsoft Surface HuB løsningen.


Med Microsoft Surface HuB kan du koble dig på Teams og holde møde i høj kvalitet, mens du laver skærmdeling, arbejder på samme dokument, tegner og fortæller.


Vi er stolte af at være certificerede forhandlere af Surface produkter, og vi står klar til at hjælpe dig med vejledning, sparring og support.
Kontakt os her.

En ny måde at arbejde på

En ny måde at arbejde på

Søger du en totalløsning, der kan erstatte whiteboards, tuscher, kabelrod og udstyr der driller, når du skal lave en præsentation? Et intuitivt værktøj, som kan give dig frie tøjler under en brainstorm og styrke kommunikationen og engagementet under møder og undervisning? Så er Microsoft Surface HuB svaret.


Vi er blandt de 13 udvalgte forhandlere i Danmark, som har rettighederne til at sælge Surface Hub-produkter.


Gør dit arbejde lettere og sjovere
Microsoft Surface Hub er løsningen - en væghængt touchskærm i 55.5”, der giver dig alle nødvendige funktioner som et mødelokale (fysisk og virtuelt) eller undervisningslokale bør have; indbygget computer, mikrofon, webcam, telefon og whiteboard – plus en hel masse andre funktioner, der gør dit arbejde lettere, og tiden mere interessant for dem, der deltager i mødet eller undervisningen.


Skærmen giver dig mulighed for at arbejde i grupper og teams uanset om I sidder i samme lokale eller forskellige steder i landet. Eller verden.


Med Microsoft Surface HuB kan du koble dig på Microsoft Teams og holde møde i høj kvalitet, mens du laver skærmdeling, arbejder på samme dokument, tegner og fortæller.


Få noterne direkte på din mail
Du har mulighed for at koble din PC til skærmen, men du har også mulighed for at logge direkte på Surface Hub skærmen, og så har du med det samme adgang til Skype-kontakter m.m.


Når du logger ud, sletter den automatisk det du har lavet på skærmen, så ingen andre har adgang til det. Sikkerheden er helt i top og alle noter, opgaver osv. bliver naturligvis sendt videre til dig, og dem der eller har været med til mødet.


Til store og små mødelokaler og konferencerum
Microsoft Surface HuB er en møderums-løsning og samarbejds-værktøj med et væld af muligheder. Derfor passer den også ind i både det store og det lille mødelokale, og vil blive dit foretrukne værktøj når du skal holde møder, lave brainstorm og præsentationer.


Samarbejde i og mellem afdelinger
Hvis I har mange interne møder med idegenereringer, præsentationer af projekter osv., vil I også få stor gavn af Suface HuB som kreativt værktøj, når ideer, regnskaber skal gøres visuelle.


Uanset om I befinder jer i samme lokale, eller flere forskellige steder i landet, med hver jeres Surface HuB-skærm, så kan I arbejde på det samme projekt i realtid.


Skærm til interaktiv og moderne undervisning
Flere og flere uddannelsesinstitutioner og konferencecentre har fokus på at gøre undervisning nemmere og mere inspirerende gennem virtuel og interaktiv undervisning. Men et interaktivt whiteboard kan du, som underviser, holde langt mere inspirerende oplæg og undervisning.


Du har whiteboard-funktionen, som du kender den. Men ved Microsoft Surface HuB'en har du mulighed for at tegne direkte på billeder, tegninger, illustrationer m.m.


Du kan skifte mellem whiteboard, video, internet, Teams møder osv. med få klik. Det får undervisningen til at køre lange mere glidende end hvis du skal skifte mellem PC, tavle og projektor.


Nyt og forbedret design
Surface HuB´en er blevet gjort lettere og mere brugervenlig siden sidste model. Det lette design gør desuden, at den vil pynte os passe ind i de fleste mødelokaler og konferencerum. Når det først er monteret slipper du for kabelrod og besværet ved at tilkoble forskellige devices og enheder.


Vi hjælper naturligvis med at installere og montere alt det nødvendige. Derudover får du grundig gennemgang og undervisning i brugen af din Microsoft Suface HuB, inden vi afslutter opgaven.


Har du spørgsmål til Microsoft Suface HuB´en er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Microsoft Surface HuB 2S

Microsoft Surface HuB 2S

 orange streg  50.5” (3:2 ratio)


 orange streg  1 års Garanti


 


Pris: 69.500 kr. ex moms


Vi har prisgaranti og matcher altid billigste markedspris.


 

Tag dit møde og din undervisning til et nyt niveau

Kontakt

luk C-solution form
Spørgsmål?

Skriv direkte til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os på 76 500 600.