Medium & store mødelokaler

Har du et større mødelokale, et konferencecenter, hotel eller institution, hvor der skal være plads til flere? Så kan du læse mere om dine muligheder på denne side. Vi sammensætter altid en løsning ud fra dit reelle behov til funktioner, samt dit valg af platform til virtuelle møder og undervisning.

Dit virtuelle mødelokale

Forestil dig, hvor meget tid du kunne spare, ved ikke at skulle køre til og fra møder, men at du i stedet kan holde møder direkte fra din arbejdsplads, med kollegaer og samarbejdspartnere fra hele landet – og endda hele verden. 
Med udstyr til videokonferencer og online møder er det muligt at gøre dine møder mere effektive, og knapt så tidskrævende, samtidig med, at du giver dine kunder og samarbejdspartnere en god og professionel oplevelse.
Med en løsning fra os er du garanteret lyd, billede og funktionalitet i topklasse. Alle vores produkter er håndplukket ud fra høje krav til funktionalitet, nem betjening og brugervenlighed. 

Har du brug for større fleksibilitet og ikke at være låst fast på én bestemt løsning, så er BYOD (bring your own device) en oplagt mulighed. Her kan brugere koble deres egen PC på i mødelokalet / konferencerummet og derefter bruge sin egen foretrukne platform som f.eks. Google Meet, Zoom eller Skype. Ved denne løsning er du ikke begrænset, da omdrejningspunktet er brugerens egen PC.

opstartsproces ved C-SOLUTION stor ikon

Slip for det praktiske – vi sørger for alt

Vi har et udvalg af forskellige løsninger, som er utroligt driftssikre og nemme at betjene. Uanset hvilken model du vælger, giver vi dig grundig vejledning i, hvilke funktioner den har og hvordan du får det optimale ud af den. 
Vi står altid for den fulde montering og tekniske opsætning, så din nye møderums-løsninger fungerer som den skal, når vi afslutter opgaven. Du slipper for boremaskiner, kabelrod og hovedpine over programmer, der skal installeres og opsættes. 
Du får grundig vejledning og undervisning i brugen af dit nye udstyr, så du er tryg ved at kaste dig ud i det, når vi er færdige med opgaven. 
Du har naturligvis altid mulighed for at få support, hvis du har spørgsmål eller tekniske problemer efterfølgende. Vi står altid klar til at sikre, at din møderumsløsning fungerer optimalt. 

Vil du høre mere?