Små mødelokaler og Huddle rooms

Videokonferencer og videomøder til det lille mødelokale med plads til 1-6 personer.


Storslåede løsninger til virtuelle møder på farten eller på skiftende lokationer. Hos os får du udstyr i verdensklasse, der giver dig de bedste forhold at arbejde under.  


Ønsker du ikke at være fastlåst på én bestemt løsning, så er BYOD - Bring Your Own Device en mulighed.


Er du i tvivl om hvilken løsning, der er den rigtige for dig, så kontakt os allerede i dag.


Herunder kan du læse mere om videomøder til det lille mødelokale. 

Løsninger til mindre mødelokaler / Huddle Rooms

Løsninger til mindre mødelokaler / Huddle Rooms

Der findes mange smarte løsninger til de mindre mødelokaler, eller Huddle Rooms som de også kaldes. 


Selvom mødelokalet er lille, kan du sagtens få udstyr i verdensklasse, der giver dig de bedste forhold at arbejde under, når du holder online videomøder med kunder, kollegaer og samarbejdspartnere rundt omkring i landet og verden.  


De små mødelokaler / Huddle Romms er blevet mere og mere populære de seneste år. Mange virksomheder vælger at lave små mødelokaler, med plads til 1-5 personer, hvor der kan holdes interne og eksterne møde og projektarbejde. 


Kontorindretningen bliver lidt nemmere med videoudstyr, der er lavet til mindre lokaler. Vores videoløsninger tager ikke meget af pladsen, og du kan få kameraer som du kan koble direkte til en PC, eller du kan vælge at sætte kameraet til en skærm på væggen, for en endnu bedre oplevelse. 


Videomøder og fjernundervisning på hjemmekontoret
Holder du mange online møder på hjemmekontoret, hvor der ikke er plads til alverdens udstyr, så er der også flere oplagte muligheder til dig, uden at du behøver at gå på kompromis med hverken lyd, billede eller funktionalitet. 


Det kan også være, at du har gjort meget af din undervisning eller kurser virtuelle, og ønsker at give elever, kursister og kunder en professionel oplevelse, når du møder dem online.  


Med det rigtige udstyr er du sikker på, at du giver modtageren i den anden ende en god oplevelse med stabil lyd og billede i flot kvalitet. 


Spar tid, penge og Co2 
Der er mange penge at spare i både tid og transport, når du vælger at holde et virtuelt møde i stedet for et fysisk møde. Pengene du investerer i ordentligt udstyr til dit mødelokale, er derfor godt givet ud her og nu – men også på sigt. 


Står du for at planlægge online undervisning, en videokonference eller et andet online event, så er der en del færre punkter på to-do listen i forhold til, hvis eventen var fysisk. 


Ved at gøre dit fysiske event til et virtuelt event, så skal du ikke længere tænke på at finde den rigtige lokation, forplejning og P-Pladser. Alt hvad du skal bruge, er lige foran dig. 


Holder du møder på farten? 
Vi har løsninger til dig, uanset om du skal bruge udstyr, som skal sidde i et fast fysisk mødelokale, eller om du har brug for at holde møder på skiftende lokationer eller på farten. 


Du kan få mindre og mobile kamera-løsninger, som er lige til at tage med i tasken, hvis du har skiftende arbejdssteder. 

Microsoft Teams og Zoom – møderumsløsninger

Microsoft Teams og Zoom – møderumsløsninger

Vi har møderumsløsninger til din Microsoft Teams eller Zoom løsning. Her får du et plug and play set-up, hvor du kan koble dig på et møde, lave en mødeindkaldelse eller ringe op med få tryk på en touchskærm. Dette set-up er meget funktionelt og intuitivt og du slipper for kabler og ledninger. Du får alle de funktioner, som du kender i forvejen fra din Microsoft Teams eller Zoom-løsning.


BYOD – bring your own device 
Ønsker du ikke at være fastlåst på én bestemt løsning, men har brug for fleksibiliteten ved at lade brugere koble deres egen PC, tablet, Mac eller mobil på det virtuelle møderum og lave skærmdeling? Så er BYOD – Bring Your Own Device en mulighed for dig.


Bring Your Own Device er en oplagt løsning til f.eks. hoteller, konferencecentre, kontorhoteller/kontorfællesskaber eller undervisningssteder, hvor der bliver afholdt online undervisning, online møder, virtuelle events osv. med mange forskellige besøgende og brugere, med forskellige platforme og løsninger til online møder.


Ved en BYOD-løsning er brugerens egen PC omdrejningspunktet for det virtuelle møde eller undervisning, og kan derfor benytte Google Meet, Zoom, Microsoft Teams eller hvad end der foretrækkes.


Vi står for al opsætning!
Uanset hvilken løsning du vælger, så står vi for opsætning og installation, så du slipper for boremaskine, kabelrod og installation af diverse programmer. Derudover sørger vi for at give dig den nødvendige undervisning, så du er helt tryg ved at bruge dit nye mødelokale. 


Vi tager altid udgangspunkt i din virksomheds behov og bygger løsningen efter om du ønsker at benytte Microsoft Teams eller Zooms møderums-løsning, eller om du ønsker en løsning til BYOD (bring your own device).


Du er meget velkommen til at kontakte os for en snak om dit behov, og få sparring til hvilken løsning, der vil være optimal for din virksomhed.  

Kontakt

luk C-solution form
Spørgsmål?

Skriv direkte til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os på 76 500 600.