Små mødelokaler og Huddle rooms

Videokonferencer til det lille mødelokale med plads til 1-5 personer. Storslåede Løsninger til virtuelle møder på farten eller på skiftende lokationer. 

Løsninger til mindre mødelokaler

Løsninger til mindre mødelokaler

Der findes mange smarte løsninger til de mindre mødelokaler, eller Huddle Rooms som de også kaldes.


Selvom mødelokalet er lille kan du sagtens få udstyr i verdensklasse, der giver dig de bedste forhold at arbejde under, når du holder videomøder med kunder, kollegaer og samarbejdspartnere rundt omkring i landet og verden. 


Spar tid, penge og Co2


Der er mange penge at spare i både tid og transport, når du vælger at holde et virtuelt møde i stedet for et fysisk møde. Pengene du investerer i ordentlig udstyr til dit mødelokale er derfor godt givet ud.


Holder du møder på farten?


Vi har løsninger til dig uanset om du skal bruge udstyr, som skal sidde i et fast mødelokale, eller om du har brug for at holde møder på skiftende lokationer eller på farten.


Vi står for al opsætning!


Uanset hvilken løsning du vælger, så står vi for opsætning og installation, så du slipper for boremaskine, kabelrod og installation af diverse programmer. Derudover sørger vi for at give dig den nødvendige undervisning, så du er helt tryg ved at bruge dit nye mødelokale, når vi kører.


     

Kontakt