Surface HuB 2S

Surface HuB er det ideelle omdrejningspunkt og værktøj i mødelokaler, undervisningslokaler og steder hvor der formidles og skabes.


Vi er stolte af at være certificerede forhandlere af Surfaceprodukter, og vi står klar til at hjælpe dig med vejledning, sparring og support.

En ny måde at arbejde på

En ny måde at arbejde på

Søger du en totalløsning, der kan erstatte whiteboards, tuscher, kabelrod og udstyr der driller, når du skal lave en præsentation? Et intuitivt værktøj, som kan give dig frie tøjler under en brainstorm og styrke kommunikationen og engagementet under møder og undervisning?


Vi er blandt de 13 udvalgte forhandlere i Danmark, som har rettighederne til at sælge Surface Hub-produkter.


Gør dit arbejde lettere og sjovere


Suface Hub er løsningen - en væghængt touchskærm i 55.5”, der giver dig alle nødvendige funktioner som et mødelokale (fysisk og virtuelt) eller undervisningslokale bør have; indbygget computer, mikrofon, webcam, telefon og whiteboard – plus en hel masse andre funktioner, der gør dit arbejde lettere, og tiden mere interessant for dem, der deltager i mødet eller undervisningen.


Skærmen giver dig mulighed for at arbejde i grupper og teams uanset om I sidder i samme lokale eller forskellige steder i landet. Eller verden.


Få noterne direkte på din mail


Du har mulighed for at koble din PC til skærmen, men du har også mulighed for at logge direkte på Surface Hub skærmen, og så har du med det samme adgang til Skype-kontakter m.m.


Når du logger ud, sletter den automatisk det du har lavet på skærmen, så ingen andre har adgang til det. Alle noter, opgaver osv. bliver naturligvis sendt videre til dig, og dem der eller har været med til mødet.

Surface HuB 2S

Surface HuB 2S

 orange streg  50.5” (3:2 ratio)


 orange streg  1 års Garanti


 


Pris: 69.500 kr. ex moms


Vi har prisgaranti og matcher altid billigste markedspris.


 

Tag dit møde og din undervisning til et nyt niveau

Kontakt