Touch skærme

Er du på udkig efter en totalløsning, der kan erstatte kabelrod, whiteboards, et bestemt møderum – Så er Microsoft Surface Hub løsningen. Med Microsoft Surface Hub kan du koble dig på Teams og holde møde i høj kvalitet, mens du laver skærmdeling, arbejder på samme dokument, tegner og fortæller.

Ny måde at arbejde på

Søger du en totalløsning, der kan erstatte whiteboards, tuscher, kabelrod og udstyr der driller, når du skal lave en præsentation? Et intuitivt værktøj, som kan give dig frie tøjler under en brainstorm og styrke kommunikationen og engagementet under møder og undervisning? Så kan en Microsoft Surface Hub eller Yealink Meeting board være svaret.

Vi er blandt de 13 udvalgte forhandlere i Danmark, som har rettighederne til at sælge Surface Hub-produkter, og det er vi stolte af. Vi tester selv produkterne hos os, så vi kan vejlede dig og andre kunder i funktioner og muligheder ved produkterne i Surface-familien. 

Skærm til interaktiv og moderne undervisning

Flere og flere uddannelsesinstitutioner og konferencecentre har fokus på at gøre undervisning nemmere og mere inspirerende gennem virtuel og interaktiv undervisning. Men et interaktivt whiteboard kan du, som underviser, holde langt mere inspirerende oplæg og undervisning.
Du har whiteboard-funktionen, som du kender den. Men ved Microsoft Surface Hub’en har du mulighed for at tegne direkte på billeder, tegninger, illustrationer m.m.
Du kan skifte mellem whiteboard, video, internet, Teams møder osv. med få klik. Det får undervisningen til at køre lange mere glidende end hvis du skal skifte mellem PC, tavle og projektor.

Vil du høre mere?