Netværk

Har du brug for en hurtig og stabil forbindelse, der kan sikre at du kan udføre dit arbejde uden unødvendige afbrydelser?
Er din data, infrastruktur og hjemmeside sikret mod trusler udefra?


Vi leverer alt i internet, firewall/netværk og WiFi-løsninger - tilpasset til dit behov. Vores dygtige team holder sig løbende opdaterede på produkter og udviklingen på markedet, og vi kan derfor tilbyde dig viden og produkter, der lever op til vores eget høje kvalitets- og sikkerhedsniveau.


Vi tilbyder dig en gratis og uforpligtende analyse af din nuværende løsning, for at give overblik over dine muligheder og eventuelle besparelse.


Kontakt os her

SD-WAN

SD-WAN

Læs mere
MPLS / VPN

MPLS / VPN

Læs mere
Firewall & WiFi

Firewall & WiFi

Læs mere

Vi benytter de bedste løsninger på markedet

Troels Vang Jensen

ICT Logistics

Vi er glade for valget af C-SOLUTION, der i dag administrerer vores internet, netværk, cloud løsning (Citrix og Office365) og telefoni. Vi behøver kun at kontakte C-SOLUTION for at få eventuelle udfordringer løst og resten er op til dem. De har altid levet op til vores forventninger og yder behagelig og kompetent service.

Peter Agentoft

LRP advokaterne

Udover vores teleløsning så leverer C-SOLUTION også en stabil fiberforbindelse, bordtelefoner og headsets, der gør arbejdet nemmere for vores medarbejdere, når de håndterer mange opkald i løbet af en dag.

Marco Loftager

Skærbækcentret

Vi startede med at udlicitere vores interne og eksterne netværk til C-SOLUTION, fordi vi kunne se et godt og stabilt samarbejde. Da vi så stod til at skulle ændre vores serveropbygning fra intern til ekstern, var valget nemt for os. Vi ved at C-SOLUTION knokler på, indtil de er i mål.

Kontakt

luk C-solution form
Spørgsmål?

Skriv direkte til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os på 76 500 600.