Netværk

Har du brug for en hurtig og stabil forbindelse, der kan sikre, at du kan udføre dit arbejde uden unødvendige afbrydelser?
Er din data, infrastruktur og hjemmeside sikret mod trusler udefra?


Vi leverer alt i internet, firewall/netværk og WiFi-løsninger - tilpasset til dit behov. Vores dygtige team holder sig løbende opdateret på produkter og udviklingen på markedet og vi kan derfor tilbyde dig viden og produkter, der lever op til vores eget høje kvalitets- og sikkerhedsniveau.


Vi tilbyder dig en gratis og uforpligtende analyse af din nuværende løsning, for at give dig et  overblik over dine muligheder og eventuelle besparelser.


Kontakt os her

SD-WAN

SD-WAN

Læs mere
MPLS / VPN

MPLS / VPN

Læs mere
Firewall & WiFi

Firewall & WiFi

Læs mere

Troels Vang Jensen

ICT Logistics

Vi er glade for valget af C-SOLUTION, der i dag administrerer vores internet, netværk, cloud løsning (Citrix og Office365) og telefoni. Vi behøver kun at kontakte C-SOLUTION for at få eventuelle udfordringer løst og resten er op til dem. De har altid levet op til vores forventninger og yder behagelig og kompetent service.

Peter Agentoft

LRP advokaterne

Udover vores teleløsning så leverer C-SOLUTION også en stabil fiberforbindelse, bordtelefoner og headsets, der gør arbejdet nemmere for vores medarbejdere, når de håndterer mange opkald i løbet af en dag.

Marco Loftager

Skærbækcentret

Vi startede med at udlicitere vores interne og eksterne netværk til C-SOLUTION, fordi vi kunne se et godt og stabilt samarbejde. Da vi så stod til at skulle ændre vores serveropbygning fra intern til ekstern, var valget nemt for os. Vi ved at C-SOLUTION knokler på, indtil de er i mål.

Kristian Nielsen

AC Horsens

Det er hævet over enhver tvivl, at C-SOLUTION har været en kompetent medspiller, og vi er rigtig glade for resultatet, så vi kan kun give vores bedste anbefalinger. God og gratis wifidækning på CASA Arena Horsens.

IT til din virksomhed

IT til din virksomhed

Det kan være svært at overskue hvad en virksomhed har brug for, når det kommer til internet, IT-udstyr og IT-sikkerhed. Vi står klar til at vejlede dig bedst muligt og du får et gratis og uforpligtende møde, enten fysisk eller over telefon, hvor du kan få en snak om jeres nuværende set-up, og hvad vi vil anbefale af løsning, til din virksomheds specifikke behov.


Undgå at blive påvirket ved nedbrud
Vi kan sørge for at oprette en ekstra internetforbindelse, for at sikre dig bedst muligt. Helt praktisk betyder det, at hvis der er nedbrud på jeres primære internet-linje, så vil den sekundære linje tage over og du kan arbejde uforstyrret videre, mens vi sørger for at fejlen bliver løst. Det er også det, der kaldes redundans.


Ved at sammensætte den ekstra internetforbindelse med en højteknologisk firewall, som beskrevet øverst på siden, er din såkaldte oppetid virkelig høj og med minimal risiko for, at du og dit arbejde bliver påvirket eller forstyrret. Når vi leverer internet til erhverv, er det altid noget, som vi har stor fokus på.


Til den sekundære linje vil vi ofte benytte en af de lokale energiselskaber i tilfælde af, at fejlen skulle opstå hos den primære leverandør.


Stabile internetløsninger til erhverv til konkurrencedygtige priser
Når du vælger at få internet til erhverv gennem os, er du sikret en god og stabil internetløsning. Ved at bruge højteknologiske firewall-teknologier og ved at kombinere forskellige leverandører af f.eks. fiber, xDSL, MPLS eller 4G/5G kan vi sikre dig en meget høj oppetid, hvor du sjældent vil være påvirket af nedbrud og opdateringer. Hvis den ene linje sætter ud, vil den anden tage over.


Vi har engrosaftaler med Flexfone orange streg GlobalConnectorange streg Norlys orange streg Cibicom.

Vi benytter de bedste løsninger på markedet

Vi varetager alt

Vi varetager alt

Problemfri implementering af internet - vi varetager hele processen
Uanset om du vælger fiber, xDSL eller en tredje løsning, så sørger vi for, at du får en gnidningsfri implementering, hvor du og dine kollegaer bliver mindst muligt påvirket af skiftet.


Løbende opsyn af din internetforbindelse
Efter implementeringen af din nye internetløsning, sikrer vi den bedste forbindelse og oplevelse ved:  • Løbende at holde øje med alle internetforbindelser, for at undgå nedbrud og forstyrrelser,
    der kan påvirke dig.


Airfiber - Undgå begrænset internetforbindelse på grund af geografiske forhold
Er din internetforbindelse begrænset på grund af din virksomheds geografiske forhold - uden mulighed for en stabil fiber eller xDSL forbindelse?  Så kan en Airfiber eller en 3G/4G internetløsning til erhverv være med til at løse problemet.


Med en Airfiber eller 3G/4G/5G-løsning kan vi skabe en god og stabil trådløs internetforbindelse til din virksomhed på trods af de geografiske begrænsninger.


Vi kan lave en failover enten direkte på fiberlinjen eller i firewallen. Med failover via 4G undgår du at driften stopper, hvis den primære forbindelse er nede.


Vores dygtige kollegaer i IT-afdelingen holder løbende øje med din virksomheds internetlinjer og forbindelser for at undgå nedbrud og forstyrrelser, der påvirker dit arbejde.

Kontakt

luk C-solution form
Spørgsmål?

Skriv direkte til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os på 76 500 600.