Firewall & WiFi

Firewall er det vigtigste element i din virksomheds infrastruktur. Firewallen sikrer dit netværk og data, forbinder lokationer eller medarbejdere, sikrer talekvaliteten til IP telefoner og meget mere.


WiFi er, som Firewall, et vigtigt element i dit netværk. Her er opgaven at sikre det rigtige adgangsniveau til den enkelte bruger – det kan eksempelvis være gæster, der ikke skal have adgang til jeres interne net.


Kontakt os, eller lad os kontakte dig, hvis du ønsker en uforpligtende gennemgang af dit nuværende setup, samt en professionel vurdering af hvilken type løsning af firewall, der passer bedst til dig.

Firewall

Firewall

Der er i de senere år sket en stor udvikling omkring firewalls, da trusselsbilledet har ændret sig meget og det er vigtigt at sikre, at man som virksomhed er opdateret på denne front. Firewallen er med til at sikre dit netværk bedst muligt mod udefrakommende trusler, som kan være en fare for dit netværk.


Mange trusler kommer i dag også direkte fra kollegaer i din organisation, som får klikket på et forkert link, logger sig på usikre netværk eller lignende. Det er blandt andet nogle af de trusler, som Next Generation Firewalls kan formindske.


Vi sørger for et set-up og grundig vejledning i, hvordan du og dine kollegaer sikrer jer bedst muligt mod trusler både ude- og indefra.


Cybersikkerhed
Der er et stigende fokus på cybersikkerhed, særligt når det kommer til erhverv og virksomheder. Er IT-sikkerheden i din virksomhed ikke i top, så er du og dine kollegaers data og systemer i risikozonen for at blive ofre for hackere, data tyveri m.m. Derfor er det nødvendigt, at du også tænker i firewall, datasikkerhed og cybersikkerhed, når du tænker internet.


Firewall er det vigtigste element i din virksomheds infrastruktur. Firewallen sikrer dit netværk og data, forbinder lokationer eller medarbejdere, sikrer talekvaliteten, hvis du benytter IP-telefoni, og meget mere.


Løbende analyser af dit netværk og it-sikkerhed
Vi samler hele tiden logs og analyserer trafik fra rigtig mange kunder, hvor trusselbilledet hele tiden vurderes af kunstig intelligens, machine learning og kollegaer – og på den måde kan vi handle på vegne af vores kunder.


Vi ved, at hver kunde er unik, når det kommer til netværk. Derfor leverer vi flere forskellige varianter af firewalls til erhverv og sørger altid for at lave en grundig behovsafdækning, i samarbejde med dig, inden valg af firewall til din virksomhed. Der er i de senere år sket en stor udvikling i firewalls og det er vigtigt at være opdateret på denne front, så du kan sikre dit netværk bedst muligt.


Hos C-SOLUTION har vi erfaring med følgende brands:


orange streg Cisco / Meraki orange streg Fortinet orange streg Ubiquiti orange streg Trustgate orange streg PfSense orange streg Zyxel


 

WiFi

WiFi

WiFi er blevet et vigtigt element for de fleste virksomheder, da flere og flere enheder kommunikerer trådløst – f.eks. alarmer, mobiler, enheder på lager osv. Det er derfor essentielt for din virksomhed at få afdækket jeres behov for WiFi.


Det kan virke som en simpel opgave, men der er ofte behov for at lave en dækningsanalyse og udrulningsplan for at etablere et brugbart WiFi-setup, der lever op til jeres behov her og nu – og kan udbygges og ændres, hvis det bliver nødvendigt, uden at man skal starte helt forfra.


Hos C-Solution har vi erfaring med flere forskellige brands. Herunder bland andet:


orange streg Cisco/Meraki orange streg Ubiquiti orange streg OpenMesh orange streg Ruckus


Kontakt os for en uforpligtende snak
Vores dygtige IT-folk sidder klar til en uforpligtende snak, om hvad jeres behov er. De har en masse praktisk og teknisk erfaring at trække på og vil gerne hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til din virksomhed. Kontakt os her

Kontakt

luk C-solution form
Spørgsmål?

Skriv direkte til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os på 76 500 600.