Firewall & WiFi

Firewall er det vigtigste element i din virksomheds infrastruktur. Firewallen sikrer dit netværk og data, forbinder lokationer eller medarbejdere, sikrer talekvaliteten til IP telefoner og meget mere.


WiFi er, som Firewall, et vigtigt element i dit netværk. Her er opgaven at sikre det rigtige adgangsniveau til den enkelte bruger – det kan eksempelvis være gæster der ikke skal have adgang til Jeres interne net.


Kontakt os, eller lad os kontakte dig, hvis du ønsker en uforpligtende gennemgang af dit nuværende setup, samt en professionel vurdering af hvilken type løsning af firewall der passer bedst til dig.

Firewall

Firewall

Der er i de senere år sket en stor udvikling omkring firewalls, og det er vigtigt at sikre man er opdateret på denne front, så du kan sikre dit netværk bedst muligt.


Vi leverer flere forskellige varianter af firewalls og vi ved at hver kunde er unik når det kommer til netværk, og at det kræver en grundig behovsafdækning inden valg af firewall


Hos C-solution har vi erfaring med følgende brands:


orange streg Cisco / Meraki orange streg Fortinet orange streg Ubiquiti orange streg Trustgate orange streg PfSense orange streg Zyxel


 

WiFi

WiFi

WiFi er blevet et vigtig element da flere og flere enheder kommunikerer tråløst. Det er derfor essentielt for din virksomhed, at få afdækket Jeres behov for WiFi.


Det kan virke som en simpel opgave, men der er ofte behov for at lave en dækningsanalyse og udrulningsplan for at etablere et brugbart WiFi-setup


Hos C-Solution har vi erfaring med flere forskellige brands. Herunder bland andet:


orange streg Cisco/Meraki orange streg Ubiquiti orange streg OpenMesh orange streg Ruckus


Kontakt os endelig, eller lad os kontakte dig, hvis du har ønske om at forbedre- eller etablere nyt WiFi-setup i din virksomhed.

Kontakt

luk C-solution form
Spørgsmål?

Skriv direkte til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os på 76 500 600.