Software Defined Wide Area Network

SD-WAN er en sikker kommunikationskanal, der samler flere lokationer i et netværk – uanset geografiske lokation vælges den korteste og hurtigste vej til hjemmesider, VPN og MPLS. Kort sagt kan man sige, at SD-WAN er en Schweizerkniv når det gælder hastighed, oppetid og stabilitet.

Hvad er SD-WAN?

SD-WAN er en forkortelse for Software Defined Wide Area Network – altså et softwaredefineret netværk i et bredt område, som i daglig tale hedder ”Internettet”. SD-WAN er både failover og redundans, men også en optimerings-funktion, der vælger den korteste vej fra dig til destinationen på nettet, såfremt der er mere end én ISP (Internet Service Provider).

WAN sikrer dig en hurtig og sikker kommunikationskanal mellem mennesker, der geografisk befinder sig langt fra hinanden.

SD-WAN er gammel vin på nye flasker – med easy open skruelåg, som tillader dig at have flere internetudbydere, og kan på den måde sættes til at vælge den bedste vej fra dig og ud til forskellige services.
Det kunne for eksempel være en VPN (Virtual Private Network) eller en tunnel, hvor den hurtigste internetlinje automatisk benyttes, da de monitoreres af SD-WAN set-uppet hele tiden.

Her hos C-SOLUTION arbejder IT-supportere og IT-arkitekter side om side i tæt samarbejde. Det betyder, at vi varetager din løsning fra opbygning og udrulning til løbende support, optimering og overvågning. Din løsning er i sikre og kyndige hænder hos os og du er garanteret adgang til et team, der altid er opdateret på din løsning – og på hvad der generelt rører sig på markedet i forhold til produkter, software og ikke mindst IT-sikkerhed.​

SD-WAN ikon navyblå og orange

Klar alt fra ét sted og spar tid

Med SD-WAN kan du overvåge og optimere alle dine lokationer fra ét sted, så det ikke er noget, der skal klares på hver enkel lokation. Eksempelvis hos offentlige institutioner som skoler, hospitaler eller i mindre omfang hos kædebutikker eller en virksomheds forskellige afdelinger i ind- og udland.

Når alt bliver klaret fra et centralt sted, bliver der sparet tid på hver enkelt lokation, da der ikke skal bruges tid eller ressourcer på at installere, konfigurere og optimere.

Det betyder også, at du kan sikre, at alt bliver installeret og konfigureret korrekt og ensartet uanset afdeling og lokation.

Vil du høre mere?