SD-WAN

99% af vores kunder har valgt Fiber og DSL som deres foretrukne løsning. Er det også den optimale løsning når din virksomhed skal forsynes med internet?


Vi vil gerne lave en gratis gennemgang og analyse på din nuværende løsning. Ud fra den kan vi give dig et uforpligtende tilbud på internet skræddersyet til dine behov.


Vi kan i 3 ud af 4 sager forbedre enten pris eller hastighed på din internetforbindelse.

Primære enterpriseløsninger

Primære enterpriseløsninger

Det er vigtig for os at sikre din kommunikation ud af huset på den bedste og mest sikre måde. Derfor benytter vi TDC, Nianet, GlobalConnect og SE, som er nogle af de bedste leverandører på markedet.


Du er sikret en god og stabil løsning, da de leverandører vi bruger har oppetider på 99,9% af tiden.


Vi har indgået engrosaftaler med TDC, Nianet, GlobalConnect og SE, for at sikre dig konkurrencedygtige priser.


Kontakt os til en uforpligtende snak.

Sekundære B2B løsninger

Sekundære B2B løsninger

For at sikre dig bedst muligt benytter vi ofte de lokale energiselskaber til at etablere en ekstra forbindelse, i tilfælde af at der opstår fejl hos den primære leverandør.


Det gør at du er sikret bedst muligt, og at du i tilfælde af nedbrud på den primære linje, er sikret af en sekundær linje. Den sekundøre linje sørger for, at du kan arbejde uforstyrret videre mens vi sørger at fejlen bliver løst.


Kontakt os til en uforpligtende snak.


 


 

Airfiber, 4G og failover

Airfiber, 4G og failover

Er din forbindelse begrænset på grund af geografiske forhold - uden mulighed for en stabil fiber eller xDSL forbindelse?  Så kan en Airfiber eller en 3G/4G løsning være med til at løse problemet.


Med en Airfiber eller 3G/4G-løsning kan vi skabe en god og stabil trådløs forbindelse til dig på trods af de geografiske begrænsninger. 


Med failover via 4G undgår du at driften stopper, hvis den primære forbindelse er nede. Du har mulighed for at få lavet en failover enten direkte på fiberlinjen eller i firewallen.


 

Kontakt