Office 365

Med Microsofts hostede paraplyløsning får du meget mere end en af de mest foretrukne mail-løsninger. Herunder kan du læse, og se, mere om hvad du får med en Office 365.

Hvorfor skal du vælge Office 365?

Hvorfor skal du vælge Office 365?

Med en Office 365 er du og dine kollegaer sikret flere værktøjer, der gør det nemmere at samarbejde på kryds og tværs i jeres virksomhed - uanset antallet af afdelinger og lokationer. Løsningen kan tilpasses til lige netop jeres behov og sikrer jer blandt en oppetid på 99,9%, samt de nyeste versioner og opdateringer.


Derudover er Office365 en sikker løsning, som overholder gældende regler og standarder.


Er du interesseret i at høre mere? Så kontakt os i dag for en uforpligtende snak.


 

Hvad er Office 365?

Hvad er Office 365?

Office 365 er et abonnement fra Microsoft, der giver dig alle deres apps - herunder blandt andet Word, Excel, Outlook mail, PowerPoint, OneNote, OneDrive, Teams, SharePoint og mange flere mere.


Når du har et abonnement, er du altid sikker på at have de sidste nye og opdaterede versioner.


Med et Office 365 er får du også lagerplads i skyen til alle dine filer, dokumenter, billeder og andre data, gennem appen OneDrive. Office 365 overholder alle de gældende EU-regler for dataopbevaring samt GDPR.


Du kan se mere i den korte video i bunden af siden.

Seviceaftale og abonnementer til forskellige behov

Seviceaftale og abonnementer til forskellige behov

Med en serviceaftale hos os er du altid sikret den nyeste version og personlig support - uanset hvilket abonnement du vælger. Du kan vælge mellem 5 forskellige abonnementspakker med løsninger og muligheder, alt efter hvilket behov du har.


Hent oversigten nedenfor, og find det abonnement, der passer på dit behov og den fulde oversigt over dine fordele.


 

Hent one-pager med info og priser

Hvilke muligheder får du med Office365? Denne video giver dig et hurtigt overblik og funktioner og muligheder, som gør dit og dine kollegaers arbejdsliv lidt lettere.

Kontakt os