Historien om C-Solution

Fra Brians stue til domicilet i Horsens

Fra Brians stue til domicilet i Horsens

Virksomheden C-SOLUTION blev grundlagt i 2011 af Brian Pedersen og blev i starten drevet fra Brians stue i Horsens. Derfra blev der solgt et mindre udvalg af teleløsninger til erhverv.


Kort efter kom Henrik Kristjansen til. De to har kendt hinanden i mange år, og har i flere omgange arbejdet sammen i telebranchen, hvor de hver især havde fået bygget et solidt netværk og en masse know-how op.


I 2012 kom Jesper til som salgschef, og blev senere gjort til partner i virksomheden. Jesper har ligeledes en del erfaring fra telebranchen og har siden 2021 bl.a. stået for undervisning og opstart af nye kunder.


Et smut til Hedensted og Skanderborg
C-SOLUTION blev kort tid efter Henrik og Jespers ankomst flyttet til nogle mere anvendelige kontorlokaler i Hedensted, hvor der var plads til 5 personer.


I 2016 blev kontorlokalerne for trange og behovet for at være tættere på leverandører og samarbejdspartnere voksede. Derfor faldt valget på Skanderborg, da lokalerne skulle skiftes ud med noget, der kunne rumme den vækst, der ventede.


Tilbage til hvor det hele startede
Væksten fortsatte og lokalerne blev endnu engang for trange til antallet af kollegaer, drømme og mål - og C-SOLUTION er nu tilbage i Horsens hvor det hele startede. Denne gang i store og lyse lokaler 2 minutters kørsel fra afkørslen ved Horsens V.


Her sidder vi 17 kollegaer, der er specialister inden for hvert vores område – områder, som spiller sammen og giver vores kunder en bred vifte af specialistviden indenfor IT og telefoni.


Fra telefoni til komplette IT - og teleløsninger
Vi er gået fra at udbyde et mindre udvalg af teleløsninger til erhverv, til at udbyde et væld af både IP- og mobilløsninger og stort set alt indenfor IT. Vi er en uvildig forhandler, og er ikke bundet af at skulle udbyde forskellige løsninger eller brands. Vi har frihed til at vælge lige præcis dén løsning, der matcher dig som kunde og dine behov. Vi har i dag knap 300 kunder i både ind- og udland, som vi leverer professionelle, fleksible og stabile IT- og teleløsninger til.


Begrænsninger gav nye muligheder
Som noget nyt udvidede vi vores produktportefølje i 2020 til også at indeholde professionelle løsninger til møderum. Det pludselige, og meget store, behov for at kunne holde virtuelle møder i god kvalitet passede godt ind i vores kompetencer. Siden foråret 2020 har vi installeret og udstyret utallige møderum med AV-udstyr rundt omkring i hele landet, så vores kunder kan holde møder uden at være begrænset af afstande og restriktioner.


Flad struktur og højt humør - og 4 Gazeller
Strukturen i vores virksomhed er flad og humøret er højt. Alle sætter en ære og stolthed i deres arbejde, som kunderne ikke kan undgå at mærke. Vi har kollegaer, der hver dag pendler fra Aalborg, Grenaa, Kolding og Vejen. Og for os er det vigtigste, at alle medarbejdere har overskud og lyst til at komme på arbejde hver dag - derfor sætter vi fællesskabet højt. Hos os er der altid plads til hyggesnak, en planke, golfture og stand-up shows.


Vi er kåret til Gazelle-virksomhed i 2017, 2018, 2020 og 2021 og den vækst skyldes vores tætte samarbejde på tværs af afdelinger, og vores fællesskab i C-SOLUTION.


Kommer du forbi?
Du kommer nemt hertil fra hele landet via E45, og du er altid velkommen til at komme forbi til en kop kaffe og en uforpligtende snak. På kontoret på Vrøndingvej kan du hilse på vores dygtige team af IT- og telespecialister og teste vores møderum af eller få en demo på en af vores mange teleløsninger til erhverv.


Vi glæder os til at se dig.

Vi kan hjælpe dig med

Tele

Tele

Læs mere
Netværk

Netværk

Læs mere
Cloud

Cloud

Læs mere
Microsoft 365

Microsoft 365

Læs mere
Hardware

Hardware

Læs mere
Møderum

Møderum

Læs mere

Kontakt

luk C-solution form
Spørgsmål?

Skriv direkte til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os på 76 500 600.