Historien om C-Solution

Fra Brians stue til domicilet i Horsens

Fra Brians stue til domicilet i Horsens

Virksomheden blev grundlagt i 2011 af Brian Pedersen og blev i starten drevet fra Brians stue i Horsens.


Kort efter kom Henrik Kristjansen til. De to har kendt hinanden i mange år, og har i flere omgange arbejdet sammen i telebranchen, hvor de hver især havde fået bygget et solidt netværk og en masse know-how op.


I 2012 kom Jesper til som salgschef, og blev senere gjort til partner i virksomheden. Jesper har ligeledes en del erfaring fra telebranchen og står bl.a. for undervisning og opstart af nye kunder.


C-Solution blev flyttet til nogle mere anvendelige kontorlokaler i Hedensted, hvor der var plads til 5 arbejdspladser.


I 2016 blev kontorlokalerne for trange og behovet for at være tættere på leverandører og samarbejdspartnere voksede. Derfor faldt valget på Skanderborg, da lokalerne skulle skiftes ud med noget, der kunne rumme den vækst, der ventede.


Væksten fortsatte og lokalerne blev endnu engang få trange til antallet af kollegaer, drømme og mål og C-Solution er nu tilbage i Horsens hvor det hele startede. Denne gang i store og lyse lokaler 2 minutters kørsel fra afkørslen ved Horsens V.


Her sidder vi 13 kollegaer, der er specialister inden for hvert vores område – områder, som spiller sammen og giver vores kunder en bred vifte af specialistviden indenfor IT og telefoni.


Strukturen er flad og humøret er højt. Alle sætter en ære og stolthed i deres arbejde, som kunderne ikke kan undgå at mærke. Og så er der altid plads til hyggesnak, en planke, golfture og stand-up shows. For os er det nemlig det vigtigste, at alle medarbejdere har overskud og lyst til at komme på arbejde hver dag - og derfor sætter vi fællesskabet højt.


Du er altid velkommen til at komme forbi til en kop kaffe og et uforpligtende møde. Du kommer nemt hertil fra hele landet via E45.

Vi kan hjælpe dig med

Tele

Tele

Har du brug for skræddersyede mobil- og IP-løsninger til din virksomhed?

Læs mere
Internet & Netværk

Internet & Netværk

Stabilt internet og sikring af din data med fiber, xDSL og Firewall.

Læs mere
Cloud

Cloud

Skal din virksomhed flyttes op i skyen? Vi hjælper dig med Citrix, RDS, Azure og Office 365.

Læs mere
Office 365

Office 365

Få den fulde oplevelse af Office 365 og få et væld af muligheder.

Læs mere
Hardware

Hardware

Let kommunikationen, og dit arbejde, med headsets og PC´er i højeste kvalitet.

Læs mere
Møderum

Møderum

Få det optimale set-up til at holde virtuelle møder med kunder og kollegaer.

Læs mere