Historien om C-Solution

Fra Brians stue til domicilet i Horsens

Fra Brians stue til domicilet i Horsens

Virksomheden blev grundlagt i 2011 af Brian Pedersen og blev i starten drevet fra Brians stue i Horsens.


Kort efter kom Henrik Kristjansen til. De to har kendt hinanden i mange år, og har i flere omgange arbejdet sammen i telebranchen, hvor de hver især havde fået bygget et solidt netværk og en masse know-how op.


I 2012 kom Jesper til som salgschef, og blev senere gjort til partner i virksomheden. Jesper har ligeledes en del erfaring fra telebranchen og står bl.a. for undervisning og opstart af nye kunder.


C-Solution blev flyttet til nogle mere anvendelige kontorlokaler i Hedensted, hvor der var plads til 5 arbejdspladser.


I 2016 blev kontorlokalerne for trange og behovet for at være tættere på leverandører og samarbejdspartnere voksede. Derfor faldt valget på Skanderborg, da lokalerne skulle skiftes ud med noget, der kunne rumme den vækst, der ventede.


Væksten fortsatte og lokalerne blev endnu engang få trange til antallet af kollegaer, drømme og mål og C-Solution er nu tilbage i Horsens hvor det hele startede. Denne gang i store og lyse lokaler 2 minutters kørsel fra afkørslen ved Horsens V.


Her sidder vi 13 kollegaer, der er specialister inden for hvert vores område – områder, som spiller sammen og giver vores kunder en bred vifte af specialistviden indenfor IT og telefoni.


Strukturen er flad og humøret er højt. Alle sætter en ære og stolthed i deres arbejde, som kunderne ikke kan undgå at mærke. Og så er der altid plads til hyggesnak, en planke, golfture og stand-up shows. For os er det nemlig det vigtigste, at alle medarbejdere har overskud og lyst til at komme på arbejde hver dag - og derfor sætter vi fællesskabet højt.


Du er altid velkommen til at komme forbi til en kop kaffe og et uforpligtende møde. Du kommer nemt hertil fra hele landet via E45.

Vi kan hjælpe dig med

Tele

Tele

Læs mere
Netværk

Netværk

Læs mere
Cloud

Cloud

Læs mere
Microsoft 365

Microsoft 365

Læs mere
Hardware

Hardware

Læs mere
Møderum

Møderum

Læs mere

Kontakt

luk C-solution form
Spørgsmål?

Skriv direkte til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os på 76 500 600.