Referencer og kunde-cases

Her ser du et lille udpluk af nogle af de cases, som vi har løst for vores kunder.

Tryk på logo - for at læse mere

Virksomheder vi også har hjulpet

Morten Brøgger

Kvadrat

Allerede efter det første møde var det tydeligt at C-SOLUTION var der, hvor Kvadrat ville være i de bedste hænder. Produktet var spot on, og servicen var, og er stadig, helt i top.

Troels Vang Jensen

ICT Logistics

Vi har fået en fælles platform, et sikkert netværk og IP-telefoni, der strækker sig fra Goole i vest til Moskva i øst og vores medarbejdere kan fokusere energien på det VI er gode til.

Marco Loftager

Skærbækcentret

Vi startede med at udlicitere vores interne og eksterne netværk til C-SOLUTION, fordi vi kunne se et godt og stabilt samarbejde. Da vi så stod til at skulle ændre vores serveropbygning fra intern til ekstern, var valget nemt for os. Vi ved at C-SOLUTION knokler på, indtil de er i mål.”

Vibeke Hall

Ravning Børste- & Maskinfabrik A/S

Ved C-SOLUTION bliver man ikke stoppet i en ”kasse” som C-kunde, og får service derefter, men man bliver lyttet til som en individuel og vigtig kunde uanset størrelse på engagementet. Vi oplever dygtige, kompetente medarbejdere som altid er hurtige til at hjælpe med akutte problemer. Vi vil til enhver tid anbefale C-SOLUTION.

Jonas Bruun Nørgreen

COZE AARHUS

Vi fik en hurtig og professionel levering og opsætning fra C-SOLUTION.
Kvaliteten er rigtig god og nem at bruge - Sidst men ikke mindst, modtager vi utrolig god support.

Johanne Sonne Häggquist

Sinful

Som kunde hos C-SOLUTION er du sikker på effektiv, hurtig og enormt hjælpsom support. Uanset hvad det handler om.

Frank Panduro

Teaterhotellet

C-SOLUTION er indstillet på at lave specialløsninger, og de tester til det virker, og så synes jeg at det er sejt at der ikke er en bindingsperiode. Det betyder at man stoler på sit produkt.

Jesper Lynge Thomsen

Roesgaard & Partners

På selve opstartsdagen stod der 5-6 medarbejdere fra C-SOLUTION klar, på vores kontor, til at hjælpe os i gang. De udfordringer, der var, blev hurtigt klaret og vi følte os i trygge hænder.

Peer Leth

Troldtekt

Løsningen leveret af C-SOLUTION giver et samlet overblik over alle medarbejdere og giver fleksibilitet så kollegaer er tilgængelige uanset på hvilken lokation de befinder sig eller arbejder midlertidigt fra hjemmekontor.

Fiaz Ul-Hassan

SMP Rengøringsservice

Løsningen gør det nemt for os at besvare opkald for hinanden og på telefonkøen, så vores kunder ikke ringer forgæves. Fleksibiliteten har stor værdi for os, og vi oplever altid en god service hos C-SOLUTION.

Kontakt

luk C-solution form
Spørgsmål?

Skriv direkte til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os på 76 500 600.