COZE AARHUS

COZE AARHUS er en tøjvirksomhed, der omfatter de to selvstændige brands; LauRie og ECHTE.


Deres hovedkontor ligger i Skødstrup ved Aarhus, og deres bæredygtige tøj bliver solgt i mere end 800 butikker hele Europa.


Læs mere om COZE AARHUS her.

Salg til hele Europa - over video

Salg til hele Europa - over video

Som så mange andre virksomheder var COZE AARHUS også nødt til at tænke i alternativer, da deres muligheder for at rejse og fremvise deres tøj til forhandlere blev begrænset af corona-pandemien.


Derfor var det oplagt for virksomheden at etablere muligheden for virtuelle og online møder.


Kvalitet var altafgørende
Kvaliteten af kameraet var omdrejningspunktet, da vi skulle sammensætte Microsoft Teams-løsningen til COZE AARHUS.


Videoløsningen skulle erstatte den oplevelse, som forhandlerne får ved de fysiske møder, hvor de har mulighed for at se og røre ved de nye kollektionsprøver. Derfor var det altafgørende at detaljer, strukturer og materialer kunne fremvises i bedst mulige opløsning, ved fremvisning af produkter online over video. Valget på et 4K Yealink kamera med optisk zoom, som samtidig leverer virkelig god lyd og et stilrent design, der passer ind i virksomhedens indretning.


Det store fysiske mødelokale i Skødstrup sætter nu rammerne for online møder i høj kvalitet, så de nu kan sælge deres tøj og vise vareprøver til forhandlere i hele Danmark og Europa med stor succes.

”Vi fik en hurtig og professionel levering og opsætning fra C-SOLUTION. Kvaliteten er rigtig god og nemt at bruge - Sidst men ikke mindst modtager vi utrolig god support.”

- Jonas Bruun Nørgreen, CFO, COZE AARHUS.

Kontakt

luk C-solution form
Spørgsmål?

Skriv direkte til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os på 76 500 600.