Green Hydrogen Systems

 


 


 


 

Fra 15 til mere end 90 ansatte på et år

Fra 15 til mere end 90 ansatte på et år

Green Hydrogen Systems holder til i Kolding i deres 4.500 m2 store domicil, og er en af de største leverandører af en ny type elektrolyser, der kan producere brintbrændstof ved hjælp af vind-, sol- eller vandkraft. Green Hydrogen Systems blev grundlagt i 2007 og bygger på mere end 10 års teknologiudvikling, de er dermed en af nøglerne - til det vigtige skift til en grøn og bæredygtig fremtid.  


Foråret 2020 havde de 15 ansatte, da de blev IT-kunde hos os – et år senere, har de vækstet til mere end 90 ansatte, og vi varetager stort set alt inden for IT, der kan sættes i stikkontakten, samt deres telefoniløsning.


Én supportlinje til alt IT og tele 


For Green Hydrogen Systems er det en fordel, at deres medarbejdere kun skal ringe til én supportlinje, uanset om det drejer sig om datacenter, firewall, internetforbindelsen, mailsystemet eller telefonsystemet. Vi står nemlig altid klar til at hjælpe/rådgive vores kunder.


Levering af udstyr med en dags varsel 


I virksomheden går det ofte så hurtigt, at de ansætter nye medarbejdere fra dag til dag pga. Deres kæmpe vækst. Det sætter store krav til os hos C-SOLUTION, da det betyder, at vi skal levere og opsætte PC og skærme til den nye medarbejder der starter dagen efter. Vi har taget en snak med Gitte Larsen, som er HR Manager hos Green Hydrogen Systems, hun siger:

”Den helt store styrke for os som virksomhed er, at C-SOLUTION kan servicere os så bredt, som de gør. Alle er flinke og yderst tålmodige, hvilket gør at jeg aldrig oplever at ringe til ulejlighed. Vi kan trække på kompetencer fra hele C-SOLUTION, hvilket er en kæmpe fordel for Green Hydrogen Systems. Her hos os hvor det går det ultrastærkt med at få nye medarbejdere opstartet, leverer C-SOLUTION samme dag. Og de har nemlig altid en specialist til at hjælpe, hvilket gør, at vi har et cool set-up.”

- Gitte Larsen, HR Manager, Green Hydrogen Systems

Fleksibelt set-up til din virksomhed

Fleksibelt set-up til din virksomhed

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med et fleksibelt og skalérbart set-up? Så kontakt os for en uforpligtende snak allerede i dag.


Mere viden


Synes du også at Green Hydrogen Systems er en spændende virksomhed – Så kan du læse mere omkring Green Hydrogen Systems her.


”De føles som en del af vores virksomhed” 


Det sætter også store krav til de systemer, vi leverer hos Green Hydrogen Systems. Løsningerne skal fungere her og nu – men det skal også fungere og følge med den vækst, som de forventer at fortsætte med de næste mange år. 


Det er en fornøjelse for hele teamet hos C-SOLUTION at være sparringspartner, på den super spændende rejse Green Hydrogen Systems er på. Vi har dermed også taget en snak med Troels Hornsved, som er COO hos Green Hydrogen Systems, han fortæller: 

”Lige meget hvilke IT-problemer vores medarbejdere står over for, giver vi dem et telefonnummer til C-Solution. Med dette ene nummer har de adgang til alle specialister, uanset om det handler om data center, e-mail opsætning, internetadgang mm. Dermed kender vi teamet ved C-SOLUTION rigtigt godt, og vi ved, at de altid tænker på vores behov. Deres personlige og høje kvalitet i service gør, at de føles som en del af vores virksomhed og ikke en ekstern partner.”

- Troels Hornsved, COO, Green Hydrogen Systems

Kontakt

luk C-solution form
Spørgsmål?

Skriv direkte til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os på 76 500 600.