C-solution er tiltænkt som en kommunikationspartner for dig. Vi har i virksomheden mange års erfaring i branchen, hvilket giver os gode forudsætninger for at optimere netop Jeres løsning. Alle virksomheder store som små, kan have stor gavn af en gennemgang, der kan være med til at tilsikre at Jeres eksisterende løsning er økonomisk forsvarlig og tidssvarende. Det er vores erfaring at vi i 9 ud 10 tilfælde, finder besparelser på mellem 30-60%.

En optimering behøver dog ikke kun være økonomisk, i mange tilfælde kan en løsning optimeres til virksomhedens brug uden at opnå en direkte besparelse i løsningen, men en stor gevinst i form af bedre udnyttelse af ressourcer internt i virksomheden.

Hos C-solution er vi overbeviste om, at vi kan hjælpe 9 ud af 10 virksomheder. Derfor arbejder vi efter princippet “no cure – no pay” hvor gennemgang/løsningsforslag er omkostningsfrie, såfremt I ikke ønsker at benytte det fremlagte tilbud fra C-solution.

Et typisk forløb kunne være som følger:

Fase 1 Afdækning af behov
Vi starter med at afdække aktuelle behov, samt få afklaret mulige løsninger og samarbejdspartnere. I denne fase vil der blive foretaget en komplet analyse af nuværende løsning.
Fase 2 Indhentning af tilbud fra kundens ønskede samarbejdspartnere
Med ønsket om den fremtidige løsning, indhentes tilbud fra potentielle leverandørerer for at skabe et overblik over kundens muligheder i fremtiden.
Fase 3 Udvælgelse af leverandør
Her udvælges kundes fremtidige leverandører og de aktuelle tilbud tjekkes for eventuelle rettelser.
Fase 4 Kontraktfase
De sidste detaljer finpudses og kontrakt afsluttes med valgt leverandør.