Remote Desktop Service

RDS & Hosted Citrix

Remote Desktop Service
RDS & Hosted Citrix

"Har du behov for at samle din virksomheds IT-systemer i en let tilgængelig løsning? Så læs mere om RDS – Remote Desktop Service herunder. Vores dygtige team af erfarne og certificerede kollegaer sidder klar til at vejlede dig i valget af den rigtige Cloud-løsning til dig og din virksomhed".

Rasmus Nørgaard – CISO og Driftsansvarlig

Hvad er RDS

Remote Desktop Service kender du måske bedre som fjernskrivebord eller arbejdsskrivebord.

Det minder på flere måder om Hosted Citrix – men RDS giver ikke helt så mange muligheder for at håndtere din løsning som Hosted Citrix gør.

Du får stadig et fjernskrivebord, som du har adgang til, uanset hvor i verden du befinder dig – så længe du har adgang til internettet.  Det giver dig frihed og fleksibilitet hvor du kan arbejde fra hjemmekontor, på forretningsrejser eller fra din arbejdsplads og altid have adgang til alle dine filer, mail og dokumenter.

Hvad er Hosted Citrix?

Citrix er en tjeneste, der kan give dig adgang til din virksomheds software fra flere platforme – uafhængigt af din lokation.

Du kan få adgang til dit fjernskrivebord uanset hvor i verden, du befinder dig. Så længe du har adgang til internet, så har du adgang til dine programmer, apps og data.

Det betyder f.eks. at du altid kan tilgå dine filer og apps fra hjemmekontoret, når du er på forretningsrejse eller sidder hos en kunde.

Det gør det nemt og fleksibelt for dig, da du altid har adgang til de arbejdsfiler, som du og dine kollegaer arbejder på. På den måde kan I også arbejde sammen om projekter, uden at skulle sende filerne frem og tilbage til hinanden.