Erhvervstelefoni

Har du brug for skræddersyede mobil- og IP-løsninger til din virksomhed, som letter dit arbejde og giver dine kunder en endnu bedre oplevelse når de ringer til dig?


Vores fleksible teleløsninger giver dig mulighed for nem omstilling, speaks, telefonkøer, statistik, fuldt overblik over kollegaer og meget mere - uanset om du er en lille enkeltmandsvirksomhed eller har flere hundrede kollegaer fordelt ud på ind- og udenlandske afdelinger.


Men vores teleløsninger kan du binde din virksomhed sammen og lade dine kollegaer kommunikere på samme frie og fleksible måde, uanset om de sidder i samme afdeling eller på hjemmekontor. Funktionerne er de samme lige meget hvor du befinder dig.


Herunder får du en oversigt over dine muligheder.

Erhvervstelefoni

Erhvervstelefoni

Læs mere
Microsoft Teams

Microsoft Teams

Læs mere
Internationale Teleløsninger

Internationale Teleløsninger

Læs mere

Vi benytter de bedste løsninger på markedet

Peer Leth

Troldtekt

Vi har fuldt overblik over vores teledata og statistik, som giver os mulighed for at planlægge vores bemanding i kundecentre i forhold til konkrete data og erfaringstal.

Johanne Sonne Häggquist

Sinful

Som kunde hos C-Solution er du sikker på effektiv, hurtig og enormt hjælpsom support. Uanset hvad det handler om.

Morten Brøgger

Kvadrat

Allerede efter det første møde var det tydeligt at C-Solution var der, hvor Kvadrat ville være i de bedste hænder. Produktet var spot on, og servicen var, og er stadig, helt i top.

Chris Frandsen

eurodan-huse

Uoverskuelige regninger og overfaktureringer gjorde, at vi havde brug for en ny teleløsning. Vi faldt over en løsning fra Flexfone og blev henvist til C-Solution - en henvisning som i mange henseender har været utrolig givtig for vores forretning. Vores samarbejde med C-Solution er siden udbygget og vi modtager altid et højt serviceniveau ud over det forventede.

Jesper Lynge Thomsen

Roesgaard & Partners

På selve opstartsdagen stod der 5-6 medarbejdere fra C-Solution klar, på vores kontor, til at hjælpe os i gang. De udfordringer, der var, blev hurtigt klaret og vi følte os i trygge hænder.

Kontakt

luk C-solution form
Spørgsmål?

Skriv direkte til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os på 76 500 600.