Erhvervstelefoni

Har du brug for skræddersyede mobil- og IP-løsninger til din virksomhed, som letter dit arbejde og giver dine kunder en endnu bedre oplevelse, når de ringer til dig?


Vores fleksible teleløsninger giver dig mulighed for nem omstilling, speaks, telefonkøer, statistik, fuldt overblik over kollegaer og meget mere - uanset om du er en lille enkeltmandsvirksomhed eller har flere hundrede kollegaer fordelt ud på ind- og udenlandske afdelinger.


Med vores teleløsninger kan du binde din virksomhed sammen, og lade dine kollegaer kommunikere på samme frie og fleksible måde, uanset om de sidder i samme afdeling eller på hjemmekontor. Funktionerne er de samme, lige meget hvor du befinder dig.


Herunder får du en oversigt over dine muligheder.

Erhvervstelefoni

Erhvervstelefoni

Læs mere
Microsoft Teams

Microsoft Teams

Læs mere
Internationale Teleløsninger

Internationale Teleløsninger

Læs mere

Peer Leth

Troldtekt

Vi har fuldt overblik over vores teledata og statistik, som giver os mulighed for at planlægge vores bemanding i kundecentre i forhold til konkrete data og erfaringstal.

Johanne Sonne Häggquist

Sinful

Som kunde hos C-SOLUTION er du sikker på effektiv, hurtig og enormt hjælpsom support. Uanset hvad det handler om.

Morten Brøgger

Kvadrat

Allerede efter det første møde var det tydeligt, at C-SOLUTION var der, hvor Kvadrat ville være i de bedste hænder. Produktet var spot on og servicen var, og er stadig, helt i top.

Chris Frandsen

eurodan-huse

Uoverskuelige regninger og overfaktureringer gjorde, at vi havde brug for en ny teleløsning. Vi faldt over en løsning fra Flexfone og blev henvist til C-SOLUTION - en henvisning som i mange henseender har været utrolig givtig for vores forretning. Vores samarbejde med C-SOLUTION er siden udbygget og vi modtager altid et højt serviceniveau ud over det forventede.

Jesper Lynge Thomsen

Roesgaard & Partners

På selve opstartsdagen stod der 5-6 medarbejdere fra C-SOLUTION klar, på vores kontor, til at hjælpe os i gang. De udfordringer, der var, blev hurtigt klaret og vi følte os i trygge hænder.

Telefoni

Telefoni

Uanset størrelsesordenen på din virksomhed, så er jeres valg af teleløsning en vigtig kommunikations- og servicekanal for både dine medarbejdere og kunder. Kort sagt optimerer den helt rigtige teleløsning virksomhedens markedsposition og vækstpotentiale. Det gør den, fordi du skaber et fælles kommunikationsnetværk, som binder alle medarbejdere sammen, uafhængigt af om de sidder på kontor eller arbejder hjemmefra. Nøgleordene er fleksibilitet og funktionalitet.


Teleløsninger i international skalerbarhed
Med en skræddersyet erhvervspakke på telefoni fra C-SOLUTION har du altid hele dit kontor- og kundenetværk med i lommen, når du er på farten eller arbejder fra skiftende lokationer. Du får et overskueligt overblik over telefonkøerne samt nem adgang til aflytning af telefonsvarebeskeder fra både kunder, samarbejdspartnere og kollegaer.  


Hertil kan du tilpasse din mobilløsning til dit arbejds- og privatliv, da du nemt kan skifte mellem arbejdsnummer og privatnummer.   


Har I en eller flere udenlandske afdelinger eller søsterselskaber, er det stadig værd at overveje én fælles teleløsning. Vi hjælper med at få alle medarbejdere tilkoblet, så alle har den samme teleløsning.


Der er flere fordele ved en centraliseret telepakke på tværs af landegrænser. Først og fremmest strømliner I kommunikationskanalerne, så alle, uanset geografi, har lige adgang til samme funktioner. Alle virksomhedens medarbejdere er lettilgængelige i ét fælles system. Det giver et langt bedre overblik og ikke mindst en bedre økonomi, hvis man er på udkig efter billig erhvervstelefoni.


Vi er specialister i jeres teleløsning
Kommer der nye medarbejdere til, eller ønsker I af andre årsager at tilkoble et nyt nummer, så skal I bare kontakte os. Vi er specialister i lige nøjagtigt din teleløsning, og vi tilkobler nemt den nye medarbejder det samlede system, uanset om han eller hun sidder på et dansk eller udenlandsk kontor.


Et internationalt telenetværk skal kunne administrere opkald fra et utal af lokationer. Vi hjælper dig med hele opsætningen og sørger for, at den der ringer, guides i den rigtige kø eller til den rette medarbejder. På den måde ensarter du en professionel bruger-/kundeoplevelse når der ringes ind, uafhængigt af hvilken afdeling, der ringes til.

Vi benytter de bedste løsninger på markedet

SPEAK - virksomhedens stemme

SPEAK - virksomhedens stemme

Det styrker virksomhedens troværdighed og professionelle udtryk, når kunden mødes af en veltilrettelagt og imødekommende speak i telefonmødet med virksomheden. Her er det vigtigt, at kunden føler sig budt velkommen og velserviceret, og at speaken guider vedkommende nemt og sikkert gennem de mange forskellige kontaktmuligheder. Det er værd at udnytte ventetiden i telefonkøen fornuftigt med speaks, der informerer om åbningstider, helligdage og evt. særlige services og aktuelle kampagnetilbud.   


Guide
Du bestemmer selv hvilken stemme, der skal repræsentere din virksomheds personlighed. Måske ønsker I selv at lave en speak? I så fald har vi udarbejdet en guide, som hjælper dig godt i mål. Den finder du her.


Alternativt har vi hos C-SOLUTION adgang til flere professionelle speakere med hver sin tone og personlighed. Hertil har du også adgang til et stort udvalg af sprogmuligheder, så jeres teleløsning kan servicere jeres kunder bedst muligt på tværs af landegrænser.        


Bemærk, der er kort produktionstid på vores speak-filer, så du nemt og hurtigt kan komme i gang. 


Microsoft Teams forbinder kollegaer og kunder
Du kender det nok som Skype. I dag hedder det Microsoft Teams, og der er kommet langt flere funktioner til.


Det der gør Teams til noget helt særligt er, at det er et effektivt og nemt værktøj til at foretage opkald, videomøder og endda konferencer internt i virksomheden. Men også eksternt i samarbejdsrelationer med kunder, klienter og samarbejdspartnere. Alt du i praksis behøver er en PC eller mobiltelefon og så kan du foretage videoopkald i høj kvalitet. 


Microsoft Teams kan integreres med et væld af værktøjer og apps, som understøtter din virksomheds daglige driftsbehov i forhold til telefoni, projektstyringsværktøjer og produktivitets-apps mm. Og der kommer hele tiden flere til.


C-SOLUTION kan sammensætte den perfekte Teams-pakkeløsning til dig og din virksomhed. Du kan læse mere om potentialet og mulighederne med Microsoft Teams lige her.

Kontakt

luk C-solution form
Spørgsmål?

Skriv direkte til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os på 76 500 600.