Erhvervstelefoni

Erhvervstelefoni til små og store virksomheder.


Vi giver dig overblik over dit telebehov – helt gratis. Ud fra en snak om ønsker og behov laver vi en analyse baseret på de teleløsninger, der passer præcis til jer.


Analysen giver dig et overblik over jeres nuværende omkostninger og hvad I økonomisk vil kunne spare ved et eventuelt skifte. Derudover får du et klart overblik over hvilke funktioner du får, ved vores udvalg af forskellige teleløsninger til erhverv.


Vores unikke opstartspakke inkluderer alt fra flytning af jeres nuværende numre, programmering af det nye omstillingsanlæg, kursus på jeres lokation, samt fuld support og service efterfølgende.
Kontakt os for mere information.

Erhvervstelefoni - Ren mobil, fleksibilitet og store besparelser

Erhvervstelefoni - Ren mobil, fleksibilitet og store besparelser

Det perfekte valg til dig og dine kollegaer, hvis I har behov for fleksibilitet, når I er på farten eller arbejder på skiftende lokationer. Er du f.eks. kørende sælger eller har mange rejser i ind- og udland i forbindelse med dit arbejde, så kan du med vores mobilløsninger bruge den medfølgende app og have alle dine numre til kontoret med i lommen, samt holde konferencemøder med flere, mens du er på farten.


Du kan tilpasse din mobilløsning til dit behov og arbejdsliv. Du har mulighed for at vise dit arbejdsnummer i arbejdstiden og dit privatnummer i fritiden. Du bestemmer.


Du har altid et fuldt overblik over telefonkøerne i din afdeling, nem aflytning af telefonsvarer og du kan lave dine egne speaks, så dine kunder og samarbejdspartnere altid får en god oplevelse – selv når du ikke kan tage opkaldet.


Der vil ofte være store besparelser for dig og din virksomhed ved at konvertere til ren mobil. Vi tilbyder dig løsninger både med og uden binding. Vi er en uafhængig forhandler og vi kan derfor altid tilbyde dig et stort udvalg af forskellige løsninger fra de bedste udbydere på markedet. Vi går altid efter den løsning, der lever bedst op til dit budget og behov for funktioner.


Kontakt os og hør nærmere.

IP telefoni – fuld funktionalitet til billigere priser

IP telefoni – fuld funktionalitet til billigere priser

IP telefoni er markedets foretrukne teleløsning til virksomheder i alle størrelser. Al samtale ind og ud af virksomheden foregår klart, tydeligt og stabilt via internettet – og endda med kraftigt reducerede takster i forhold til f.eks. fastnetløsninger.


Driften og vedligeholdelsen er nu teleleverandørens ansvar, så gamle kobber ISDN-linjer kan opsiges, det gamle omstillingsanlæg kan nedtages og driftsaftalen kan spares væk. Du og din virksomhed får altså mere værdi og funktionalitet for pengene samtidig med, at I kan slippe for en del fysisk teknik, der bare står og fylder.


Mange funktioner og nem betjening
Med IP-telefoni får I en meget funktionel løsning, hvor I selv kan styre åbne/lukke tider, melde jer til/fra på køer, oprette vagttelefoner til udenfor åbningstid og nem omstilling mellem kollegaer. I får adgang til den fulde statistik og forbrug over alle kald. Det betyder, at I kan planlægge jeres dag efter hvor travlt der er og koble flere kollegaer af/på køer i og udenfor travle perioder.


Softphone – telefoni via din browser
Mange forbinder IP-telefoni med brugen af bordtelefoner – og den mulighed har du stadig. Vi har et stort udvalg af bordtelefoner fra Yealink, som er meget brugervenlige og hurtige at betjene. Derudover har du også altid adgang til din IP-løsning via en softphone. Din softphone logger du på via browseren og så har du adgang til køer, omstilling, kollegaoversigt og du kan modtage/foretage opkald, præcis som på din bordtelefon.


Da softphonen fungerer via din browser, har du derfor altid adgang til den - selv når du er på farten og arbejder hos en kunde eller hjemme fra dit hjemmekontor.


IP-telefoni på din mobil
Selvom du vælger IP-telefoni, har du stadig muligheden for også at bruge IP-telefoni på din mobil. De mange funktioner, som du har på f.eks. din bordtelefon eller softphone, har du også med dig på din mobil, når du er på farten.


Du bestemmer selv, om du vil benytte dig af IP-telefoni fra din mobil, en bordtelefon, PC - eller en kombination. Vi har løsninger både med og uden binding og vi glæder os til at guide dig i valget af din nye teleløsning.


Kontakt os og hør nærmere.
Vi har løsninger både med og uden binding.

App til web og mobil

App til web og mobil

App´en til din nye teleløsning er et fantastisk supplement til din teleløsning. Uanset om du er på farten, foran skærmen på kontoret eller hjemmekontoret, så har du nu mulighed for nem omstilling, overblik over hvor dine kollegaer er, grafisk overblik over telefonsvareren og meget mere.


App´en giver dig stort set de samme muligheder, som du er vant til, på både softphone og bordtelefon, og så er den meget overskuelig og nem at betjene.


Ønsker du en gratis og uforpligtende demo af app´en og de mange muligheder og løsninger? Så kontakt os allerede i dag. Vi kan give dig en gratis gennemgang enten ved et fysisk besøg eller ved virtuel gennemgang over Teams.

Processen ved opstart/skifte til ny teleløsning

Processen ved opstart/skifte til ny teleløsning

Når din virksomhed skal skifte til en ny teleløsning varetager vores team langt de fleste opgaver og guider dig og dine kollegaer godt igennem processen. Processen består af 5 faser:


Før vores første møde
Vi sammensætter et fast team, ud fra jeres type virksomhed og behov, som skal varetage processen og implementeringen af jeres nye løsning fra start til slut.


I samarbejde med jer laver vi kravspecifikation klar og laver en plan for undervisning, opstart og opfølgning.


Kundemødet
Vi kommer på besøg i jeres virksomhed (eller mødes virtuelt på Teams). Selve formødet er grundlaget for vores videre arbejde. Her indsamler vi nødvendige oplysninger til bl.a. at kunne designe jeres kaldsflows, målrette undervisningen til jeres brugere, finde ud af hvilket udstyr I ønsker osv.


Før opstarten/Installering
Denne fase er den mest omfattende, hvor vi, internt hos C-SOLUTION, går i gang med at sikre, at jeres netværk er klar til IP-Telefoni, opbygger jeres kaldsflows og opretter jeres brugere. Vi sørger for, at der bliver sendt sim-kort, bestilt telefoner, lavet standard-profiler og meget, meget mere.


I denne fase sørger vi også for at briefe det team, som kommer ud til jer på opstarts-dagen, så alle ved, hvad der skal ske og er godt forberedte til at hjælpe jer i gang.


Opstartsdag/aktivering
Natten før aktivering frigives jeres nye sim-kort og telefonnumre, så jeres telefoner og udstyr virker, når I tænder om morgenen.


Vores opstartsteam står klar ude i jeres virksomhed fra morgenstunden for at sikre, at alt forløber som forventet og for at hjælpe jeres brugere i gang. Ofte er aktiveringen


succesfuld og forløber uden komplikationer. Omfanget og forløbet af opstartsdagen afhænger af, hvor mange brugere og geografiske lokationer, der er tale om.


Opfølgning
Vores supportteam overvåger aktiveringen tæt de første dage og justerer efter behov. Projektlederen afslutter først projektet, når alt fungerer som forventet. Vores supportteam står herefter klar til at hjælpe ved diverse spørgsmål alle ugens dage.


Hvor lang tid tager en opstart?
Processen vil altid variere fra virksomhed til virksomhed, alt efter hvor omfattende løsningen er. Består din virksomhed af flere afdelinger, måske endda i flere lande, så vil processen strække sig over længere tid. Har du derimod en lille virksomhed med 10 ansatte, så vil processen typisk være en del kortere.


Uanset størrelsen på din virksomhed, så sikrer vi at alt forløber bedst muligt og uden, at du skal bruge alt for meget tid på det. Vores team gør alt klar i kulissen og ruller det ud efter den aftalte tidsplan. Teamet sikrer, at alt fungerer, når de forlader din virksomhed igen på opstartsdagen.

Eurodan Huse - en fleksibel teleløsning

Hør Chris, IT manager hos Eurodan Huse, fortælle hvorfor de valgte en Flexfone-løsning gennem os.

Johanne Sonne Häggquist

Sinful

Som kunde hos C-SOLUTION er du sikker på effektiv, hurtig og enormt hjælpsom support. Uanset hvad det handler om.

Frank Panduro

Teaterhotellet

C-SOLUTION er indstillet på at lave specialløsninger, og de tester til det virker, og så synes jeg at det er sejt at der ikke er en bindingsperiode. Det betyder at man stoler på sit produkt.

Jesper Lynge Thomsen

Roesgaard & Partners

På selve opstartsdagen stod der 5-6 medarbejdere fra C-SOLUTION klar, på vores kontor, til at hjælpe os i gang. De udfordringer, der var, blev hurtigt klaret og vi følte os i trygge hænder.

Peer Leth

Troldtekt

Løsningen leveret af C-SOLUTION giver et samlet overblik over alle medarbejdere og giver fleksibilitet så kollegaer er tilgængelige uanset på hvilken lokation de befinder sig eller arbejder midlertidigt fra hjemmekontor.

Fiaz Ul-Hassan

SMP Rengøringsservice

Løsningen gør det nemt for os at besvare opkald for hinanden og på telefonkøen, så vores kunder ikke ringer forgæves. Fleksibiliteten har stor værdi for os, og vi oplever altid en god service hos C-SOLUTION.

Kontakt

luk C-solution form
Spørgsmål?

Skriv direkte til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os på 76 500 600.