Microsoft Teams

 


Til dig, der ikke kender Microsoft Teams, så er det helt kort fortalt Skype, der har fået nyt navn, indpakning og langt flere funktioner.


Med Microsoft Teams kan du foretage opkald og videomøder direkte fra din PC eller mobil.


Med denne fordel får du et universelt værktøj til at samarbejde på kryds og tværs af kollegaer, afdelinger og lokationer i jeres organisation.


 

Kommunikation på tværs af Microsoft Teams og afdelinger

Kommunikation på tværs af Microsoft Teams og afdelinger

Du kan lave små, eller store, helt specialiserede og målrettede teams med alt det nødvendige samlet ét sted; filer, apps og programmer, som er relevante for de forskellige grupper.


Chat og videomøde
Derudover har du naturligvis stadig mulighed for at chatte og holde videomøder- og konferencer i høj kvalitet, som du allerede kender det fra Skype.


Med det rigtige headset kan du foretage opkald og videomøder direkte fra din PC i høj kvalitet. Se udvalget af headsets til din PC lige her.


Det nye Microsoft Teams forbedrer samarbejdet og kommunikationen internt i organisationen, men også eksternt samarbejde med kunder, klienter og samarbejdspartnere, der også benytter Microsoft Teams.


Fleksibelt Intranet
Flere vælger også at bruge Microsoft Teams som et intranet, og på den måde opdele og samle filer ét sted, med mulighed for at styre hvem der har adgang til hvad.


Brug dine favorit-apps direkte i Microsoft Teams
Du har mulighed for at forbinde nogle af de værktøjer og apps, som du og dine kollegaer bruger i forvejen, til app'en, så de er koblet sammen. Det kan eksempelvis være projektstyringsværktøjer som Trello og Asana, Dynamics 365 til at administrere dine kunder og kontakter, produktivitets-apps som MindMeister og Smartsheet og der kommer hele tiden nye apps til.


Brug det som din telefon
Og nu, som de første i verden, er Flexfone også lavet som en integration/app til Teams - hvilket betyder, at du nu også har din telefoni direkte i Teams med Myfone. Se udvalget af headsets her.


Hvad koster det?
Prisen på Microsoft Teams afhænger af hvilken løsning vi sammensætter til din virksomhed. Det kan tilpasses til jeres behov, så I ikke betaler for flere funktioner og services end I har brug for.


Er du interesseret i at vide, hvad en Teams-løsning til din virksomhed vil koste? Så kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud.


Teams og møderum
Holder du mange virtuelle møder med kollegaer, kunder og samarbejdspartnere i både ind- og udland? Så kan det godt betale sig at kigge på at få lavet et møderum til at koble din Teams-løsning på. Med et møderum investerer du et fysisk set-up som på sigt vil spare dig en masse i både tid og rejseomkostninger.


Vi kan lave et møderum/AV-løsning til netop dit behov, uanset om I er 2 eller 200 ansatte. Med møderummet vil du altid uden besvær kunne afholde Teams-møder i høj kvalitet hvor både skærm/skærme og lyd fungerer som det skal, og giver både dig og den du holder mødet med, en super professionel oplevelse.


Du har det samme store udvalg af funktioner, som du er vandt til fra Teams på din PC eller app på mobilen. Men ved at tage Teams til et fysisk møderum kan I pludselig deltage mange flere på samme tid ved både eksterne og interne møder. Det bliver langt nemmere at koble sig på/indkalde til møde fra det fysiske mødelokale.


Vil du læse mere om de forskellige løsninger kan du gøre det lige her

Microsoft Teams - En kort introduktion

Kontakt

luk C-solution form
Spørgsmål?

Skriv direkte til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os på 76 500 600.