Hvad er Microsoft Teams?

Og hvad kan det bruges til?


Til dig, der ikke kender Microsoft Teams, så er det helt kort fortalt Skype, der har fået nyt navn, indpakning og langt flere funktioner.


Her kan du foretage opkald og videomøder direkte fra din PC eller mobil.


Med denne fordel får du et universelt værktøj til at samarbejde på kryds og tværs af kollegaer, afdelinger og lokationer i jeres organisation.


 

Kommunikation på tværs af afdelinger

Kommunikation på tværs af afdelinger

Du kan lave små, eller store, helt specialiserede og målrettede teams med alt det nødvendige samlet ét sted; filer, apps og programmer, som er relevante for de forskellige grupper.


Chat og videomøde
Derudover har du naturligvis stadig mulighed for at chatte og holde videomøder- og konferencer i høj kvalitet, som du allerede kender det fra Skype.


Med det rigtige headset kan du foretage opkald og videomøder direkte fra din PC i høj kvalitet. Se udvalget af headsets til din PC lige her.


Det nye Microsoft Teams forbedrer samarbejdet og kommunikationen internt i organisationen, men også eksternt samarbejde med kunder, klienter og samarbejdspartnere.


Virtuelle møder og møderum 
Holder du mange virtuelle møder med kollegaer, kunder og samarbejdspartnere i både ind- og udland? Så kan det godt betale sig at kigge på at få lavet et møderum til at koble din Teams-løsning på. Med et møderum investerer du i et fysisk set-up, som på sigt vil spare dig en masse i både tid og rejseomkostninger. 


Vi kan lave et møderum/AV-løsning til netop dit behov, uanset om I er 2 eller 200 ansatte. Med møderummet vil du altid, uden besvær, kunne afholde online møder i høj kvalitet, hvor både skærm/skærme og lyd fungerer som det skal. Det giver både dig og den du holder mødet med, en super professionel oplevelse.  


Du har det samme store udvalg af funktioner, som du er vant til fra Teams på din PC eller app på mobilen. Men ved at tage det til et fysisk møderum, kan I pludselig deltage mange flere på samme tid ved både eksterne og interne møder. Det bliver langt nemmere at koble sig på/indkalde til møde fra det fysiske mødelokale. 


Vil du læse om hvordan tøjvirksomheden ’COZE Aarhus’ flyttede alle deres salgsmøder til Europa online med stor succes? Så kan du gøre det her. 


Er du interesseret i at vide mere om vores forskellige løsninger til små, mellem og store møderum, så kan du få dig et overblik her eller kontakte os for en snak. 


Fleksibelt Intranet 
Flere vælger også at bruge Microsoft Teams som et intranet, og på den måde opdele og samle filer ét sted, med mulighed for at styre hvem, der har adgang til hvad. Du kan lave forskellige grupper med de relevante opslag, opdateringer og nyheder, du gerne vil dele med den specifikke gruppe af mennesker – eksempelvis en gruppe til jeres salgsafdeling, et andet til et specifikt projekt eller et, der samler alle i virksomheden til generelle informationer. 


Brug dine favorit-apps direkte i Teams 
Du har mulighed for at forbinde nogle af de værktøjer og apps, som du og dine kollegaer bruger i forvejen, og på den måde koble dem sammen. Det kan eksempelvis være projektstyringsværktøjer som Trello og Asana, Dynamics 365 til at administrere dine kunder og kontakter, produktivitets-apps som MindMeister og Smartsheet - og der kommer hele tiden nye apps til. 


Ved at koble det hele på samme platform, undgår du at skulle bladre mellem faner og apps, logge på flere steder osv. Nu kan du have alt samlet ét sted og endda have det hele med dig i lommen! 


Brug det som din telefon 
Og nu, som de første i verden, er Flexfone også lavet som en integration/app - hvilket betyder, at du nu også har din telefoni direkte i Teams med Myfone. Igen er det noget, der kun er med til at gøre din arbejdsdag nemmere, når du kan foretage stort set alt direkte fra én app/platform. 


Hvad koster det? 
Prisen afhænger af hvilken løsning, vi sammensætter til din virksomhed. Microsoft Teams kan tilpasses til jeres behov, så I ikke betaler for flere funktioner og services, end I har brug for. 


Er du interesseret i at vide, hvad en løsning til din virksomhed vil koste? Så kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud. 

Microsoft Teams - En kort introduktion

Kontakt

luk C-solution form
Spørgsmål?

Skriv direkte til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os på 76 500 600.