Speaks til dine telefonkøer

Byd dine kunder velkommen med professionelle speaks til dine telefonkøer. Brug ventetiden fornuftigt, informér om åbningstider, helligedage osv. brug dine speaks som målrettet markedsføring.


Vi giver dig adgang til et stort udvalg af professionelle speakere, som indtaler dine speaks på det sprog du ønsker. Produktionstiden er kort og du får leveret filer, der er klar til brug.


Vil du selv indtale dine speaks? Så har vi en guide til dig.


 

Professionelle Speaks

Professionelle Speaks

Speaks på alle sprog – få en professionel til at klare opgaven
Hvis du gerne vil slippe for at indtale dine speaks til telefonsvaren eller telefonsystemet selv, så får du gennem os adgang til et kæmpe netværk af nationale og internationale speakere.


Du får adgang til en stor database med professionelle speakere, som kan lave dine indtalinger på tysk, svensk, fransk, russisk – ja alle sprog. Du har mulighed for at lytte til deres stemmer inden du beslutter dig, så du kan finde lige præcis dén stemme, som du synes passer bedst til din virksomhed.


De står klar til at indtale dine speaks på lige præcis det sprog du ønsker. Du skal bare skrive ned, hvad du gerne vil have sagt og så sørger professionelle speakere og fagfolk for, at du modtager et telefonspeak i en lydfil, der er lige til at gemme og uploade til dit telesystem.


Du kan have et lille "lager" af nyttige speaks, som du løbende kan variere og skifte imellem f.eks. op til højtider eller ved promovering af nye produkter, events eller funktioner.


Skab en ensartet lyd for din virksomhed
Har du flere forskellige udenlandske afdelinger, så er det nogle gange muligt at finde en speaker, som kan klare alle speaks for jer, og dermed skabe en ensartet lyd for alle afdelinger. Når der opstår behov for at få indtalt et nyt speak, så kan du altid se på din bestilling, hvem du brugte sidst.


Er du i tvivl eller har du brug for hjælp?
Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at komme i gang med at lave indtalingerne selv, eller til at vælge den rigtige professionelle speaker? Så kontakt gerne os, så hjælper vi dig på vej.


For at lave dine egne speaks eller se hvilke muligheder du har for professionelle speakere, så klik dig videre herunder.

Se dine muligheder her
Guide: Indtal dine egne speaks

Guide: Indtal dine egne speaks

Hvis du vælger selv at indtale dine speaks, så får du her et par gode tips:  • Mini-manuskript: Sørg for at lave et mini-manuskript fra start, så du ved hvad du skal sige – og i hvilken rækkefølge.

  • Stilhed: Sæt dig et sted hvor der er helt stille og uden baggrundsstøj. Mikrofonen på din egen telefon er oftest i fin kvalitet til at lave indtalingen.

  • Lyt dit speak igennem: Nogle gange er det nødvendigt med et par forsøg for at ramme rigtigt. Øvelse gør mester.


Hvordan lyder din virksomhed?
Hvad dine kunder bliver mødt af, når de ringer til dig eller din virksomged, kan være afgørende for det indtryk de får af din virksomhed. Et ordentlig velkomst-speak og telefonsvarer giver din kunde et rigtigt godt førstehåndsindtryk af dig og din virksomhed, og derfor er det også værd at bruge lidt tid på.


Brug ventetiden fornuftigt
Udover at bruge det til at byde dine kunder velkomne, informere om åbningstider, helligdage osv., så er det også en oplagt mulighed at bruge speaks som målrettet markedsføring til dine nuværende og potentielle kunder. Brug ventetiden til at informere din kunde om nye produkter, kommende events eller hvor de kan finde hjælp på hjemmesiden osv.


Vil du indtale dine speaks til telefonsystemet selv?
Du kan nemt selv lave dine speaks og klare indtalingen, hvis du føler dig godt tilpas med det. Ved at bruge en fra din virksomhed til at indtale speaks, gør du din kommunikation mere personlig overfor dine kunder. Derudover kan du hurtigt tilføje nye indtalinger, når der er behov for det – f.eks. hvis I holder lukket i forbindelse med interne arrangementer eller særlige helligdage.

Kontakt

luk C-solution form
Spørgsmål?

Skriv direkte til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os på 76 500 600.