TELELØSNINGER

Har du brug for skræddersyede mobil- og IP-løsninger til din virksomhed, som letter dit arbejde og giver dine kunder en endnu bedre oplevelse når de ringer til dig?


Vores fleksible teleløsninger giver dig mulighed for omstilling, speaks, telefonkøer, statistik, overblik over kollegaer og meget mere - uanset om du er en lille enkeltmandsvirksomhed eller har flere hundrede kollegaer og udenlandske afdelinger.


Her får du en oversigt over dine muligheder. Ring eller skriv til os hvis du har brug for et overblik over muligheder til lige præcis dit behov.

Teams / Skype for Business

Teams / Skype for Business

Har du Office 365? Vælg Teams / Skype for Business og få IP-telefoni, videokald, kalendervisning og chat samlet i én løsning, der sparer dig penge.

Læs mere

Mobil & IP-telefoni

Mobil & IP-telefoni

Skal din telefon kunne stille om, give overblik over kollegaer, vise statistik og give dine kunder et godt og professionelt indtryk når de ringer?

Læs mere

Internationale teleløsninger

Internationale teleløsninger

Har du kollegaer, eller afdelinger, i andre lande? Eller har du brug for at få tilknyttet udenlandske hovednumre til jeres kontor i Danmark?

Læs mere

Integration

Integration

Få dit ERP eller CRM-system til at spille sammen med din telefoniløsning, og oplev en masse nye muligheder, der giver dine kunder en bedre oplevelse.

Læs mere

Statistik & Dashboard

Statistik & Dashboard

Med et Dashbord får du nemt overblik over din mest værdifulde data og statistik, og dermed mulighed for at få det optimale ud af det.

Læs mere

Udbud (100+)

Udbud (100+)

Har du hundrede kollegaer eller flere? Her fortæller vi dig mere om proceduren og dine muligheder for en teleløsning tilpasset jeres behov.

Læs mere

Kontakt os