Integrationer

Vores teleløsninger er baseret på åbne platforme/API, hvilket giver dig nye spændende muligheder for at optimere dine, og dine kollegaers, arbejdsgange.


Med en udvidet integration ind mod jeres CRM eller ERP - så kan du finde kundekort i jeres CRM ved tryk på en enkel knap, du kan styre hvad der skal ske med bestemte indgående kald via en database eller sortere kald via kundeindtastet postnummer, kontonummer eller sagsnummer.


Mulighederne er mange og vi står klar til at guide dig i mål med jeres integration.

Skræddersyede løsninger til din virksomheds behov

Skræddersyede løsninger til din virksomheds behov

Vi både udvikler vores egne integrationer og har eksterne samarbejdspartnere, så vi hele tiden kan imødekomme vores kunders behov. 


Vi kan blandt andet tilbyde dig et vagtmodul, mulighed for at sortere din virksomheds indgående kald ud fra en blacklist og en whitelist, mulighed for en tastemenu der kan kategorisere dine kunder ud fra f.eks. postnummer eller kundenummer.


 

Skræddersyede integrationer
CRM

CRM

Med en teleløsning gennem os får du, og din virksomhed, blandt andet mulighed for integration til Microsoft Dynamics CRM.


Det betyder at du ved indgående kald, med med et enkelt tryk på en knap, kan finde det korrekte kundekort frem, og at du kan lave udgående kald direkte fra kundekortet i CRM.


Arbejder du i en advokatvirksomhed kan du, og dine kollegaer, også med fordel få en smart integration til Advosys, hvor I nemt kan registrere den korrekte tid, der bruges på en samtale med en klient, samt ringe dem op hurtigere og nemmere.


Kontakt os og hør nærmere.

Exchange kalender

Exchange kalender

Har du Outlook 2010 eller nyere? Med en teleløsning gennem os får du mulighed for, at styre hvordan indkomne kald til alle virksomhedens numre, på både mobil eller fastnet, skal opføre sig.


Eksempelvis kan alle kald gå direkte til mobilsvar, når du sidder i møde, eller måske afspille et speak først, og derefter gå videre til en kollega eller hovednummeret i jeres virksomhed.


På den måde slipper du for en fyldt telefonsvarere efter møder, og du får flere flere tilfredse kunder, der har fået hjælp med det samme.


Kontakt os og hør nærmere.

Hjemmeside

Hjemmeside

Ønsker du, at gøre det endnu nemmere for dine kunder at kontakte dig?


Med en telefoniløsning hos os, er det muligt at gøre dit telefonnummer på din hjemmeside interaktivt, så din kunde kan ringe dig op med et enkelt klik.


Kontakt os og hør mere om mulighederne.

Kontakt os