Statistk & Dashboard

Få det komplette overblik i en travl hverdag med en telefoniløsning hos os, du får nemt overblik over statistikken på jeres indgående og udgående opkald. 


Du får fuld adgang til en forbrugsoversigt, så du altid kan følge med i taletidsminutter og datapakker, og justerer i abonnementer løbende.


Har du og din afdeling løbende brug for et visuelt overblik over jeres statistik, får I det nemt med en storskærmsløsning.


Læs mere herunder og kontakt os meget gerne hvis du vil høre mere.

Statistik

Statistik

Har du brug for at vide hvornår på dagen kunderne ringer, hvor længe de venter?


Med det rigtige værktøj kan du hente værdifuld data fra dit telefonsystem, og på den måde eksempelvis se om I skal opjustere jeres telefoni og bemanding bestemte perioder på året, om jeres marketingkampagner virker efter hensigten osv.


Med en telefoniløsning gennem os, får du mulighed for at udnytte jeres telefoni optimalt og optimere jeres arbejdsgange ved hjælp af statistikken fra jeres indgående og udgående opkald.


Vil du høre mere? Så kontakt os for en uforpligtende snak.

Wallboard

Wallboard

Har du og din afdeling behov for at se live statistik over eksempelvis antal indgående opkald, gennemsnitlig ventetid, ubesvarede opkald osv.?


Du kan give din afdeling det fulde overblik med en storskærmsvisning. Vi tilpasser og optimerer den til netop dig og din virksomhed. Du bestemmer om der skal vises antal kald på en dag, opsætte jeres egen SLA, se kunder i kø eller noget helt fjerde.


Du og dine kollegaer har mulighed for at få storskærmsvisningen, som I enten kan have kørende live på en fast monitor eller logge ind på efter behov.


Vil du vide mere? Så kontakt os for en uforpligtende snak. 

Forbrugsoversigt

Forbrugsoversigt

Med en forbrugsoversigt direkte i jeres teleløsning, har du mulighed for nemt at holde jeres teleomkostninger på et minimum.


Se forbrug for mobildata og taletidsminutter, og juster løbende abonnementer efter jeres forbrug - eller lad os holde øje med det for jer.